زندگی در امارات

جدیدترین تغییرات در قوانین امارات

جدیدترین اصلاحات در قوانین امارات

امارات از 2 ژانویه 2022 اصلاحات گسترده‌ای را در قوانین خود اجرایی می‌کند

شیخ خلیفه بن زاید آل نهیان، رئیس امارات متحده عربی، در تاریخ 27 نوامبر 2021 اصلاحات جدیدی را در ساختار قانونی کشور تایید کردند که اثرات گسترده‌ای به دنبال دارند. هدف از این اصلاحات تقویت فرصت‌های اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری و همچنین به حداکثر رساندن ثبات اجتماعی، امنیت و تضمین همزمان حقوق اشخاص و موسسات است.

ارائه‌ی طرح قوانین و اصلاحات قانونی جدید در “پنجاهمین سال” مطرح شد و تلاش دارد که با دستاوردهای توسعه‌محور امارات همگام باشد و بلندپروازی‌های کشور برای آینده را انعکاس دهد.

بیش از ۴۰ قانون جدید در میان تغییرات به چشم می‌خورند؛ تغییراتی که در کنار هم نماینده‌ی بزرگ‌ترین اصلاح قانونی در تاریخ پنجاه ساله‌ی این کشور جوان هستند.

قوانین جدید موضوعاتی چون مبادلات الکترونیکی و سرویس‌های مطمئن، حقوق املاک صنعتی، کپی رایت و حقوق همسایگی، ترید مارک، رجیستر تجاری، انتقال حساب‌های مدنی دریافتی، شرکت‌های تجاری، قانون تحصیل عالیه، جرایم و قانون جزا، قانون امنیت آنلاین، قانون حفاظت از اطلاعات و اداره‌ی داده‌ی امارات را در بر می‌گیرند. در ادامه تعدادی از این تغییرات را مرور می‌کنیم. این قوانین از 2 ژانویه سال 2022 به اجرا درمی‌آیند.

 

بیشتر بخوانید: جامع ترین قوانین امارات که هر شهروندی باید بداند!

 

قوانین جدید جرایم سایبری در امارات

فرمان فدرال شماره ۵ در سال ۲۰۲۱ در مورد مبارزه با جرایم سایبری که از ۲ ژانویه ۲۰۲۲ اجرایی می‌شود، تصریح می‌کند که گدایی الکترونیکی یا درخواست کمک نامشروع از نهادها و مقامات دولتی فدرال یا محلی از طریق پلتفرم های آنلاین می‌تواند مجرمان را به سه ماه زندان محکوم کند و یا ۱۰ هزار درهم جریمه کند.

کاربرانی که یک ارز الکترونیکی را تبلیغ می‌کنند یا یک شرکت جعلی را به صورت آنلاین برای جمع‌آوری پول از مردم بدون مجوز به منظور سرمایه‌گذاری ایجاد می‌کنند، با پنج سال زندان و یا جریمه نقدی از ۲۵۰ هزار درهم تا ۱ میلیون درهم مواجه می‌شوند.

همچنین با بدنام کردن یک کشور خارجی در رسانه‌های اجتماعی یا هر وسیله دیجیتالی می‌تواند مجرمان را به مدت شش ماه یا جریمه‌ای از ۱۰۰ هزار تا ۵۰۰ هزار درهم یا هر دو به زندان بیاندازد.

فرمان جدید، که مناطق وسیعی از اینترنت را در بر می گیرد، اصلاحات کلیدی را در قانون فدرال ۵ در سال ۲۰۱۲ در مورد مبارزه با جرایم سایبری به ممکن می‌سازد‌.

این بخشی از بزرگترین مجموعه اصلاحات قانونی است که در روز شنبه و همزمان با آغاز سفر ۵۰ ساله امارات متحده عربی اعلام شد.

ساخت وبسایت، اکانت یا ایمیل جعلی

از فیلم‌ها گرفته تا واقعیت، کلاهبرداری‌ها همه جا هستند و مفصل هم هستند!

دادستان عمومی امارات ویدیویی را در شبکه‌های اجتماعی خود منتشر کرد که در آن مجازات ایجاد یک حساب کاربری جعلی را توضیح می‌دهد.
ایجاد ایمیل‌ها، وب‌سایت‌ها یا حساب‌های جعلی می‌تواند جریمه سنگین 200،000 درهمی یا حتی زندان را برای شما به همراه داشته باشد.

مقامات از مردم خواسته اند که شماره تلفن‌های جعلی را در اختیار مقاماتی مانند واحد جرایم الکترونیک پلیس دبی در وبسایت www.ecrime.ae یا با تماس با 901 قرار دهند.

قانون جدید جرایم سایبری که توسط قانون فدرال شماره 34 سال 2021 تصویب شد، در 2 ژانویه 2022 اجرایی گردید.
ماده 11 قانون جدید جرایم سایبری، فرمان فدرال شماره 24 سال 2021 در مورد مبارزه با شایعات و جرایم سایبری بیان می‌دارد که شخصی که وب‌سایت، حساب آنلاین یا ایمیل جعلی ایجاد کند و این کار جعل هویت شخص حقیقی یا حقوقی باشد، به حبس محکوم می‌شود. جریمه آن نیز حداقل 50000 درهم و حداکثر 200000 درهم خواهد بود.

اگر مجرم از این حساب های جعلی برای آسیب رساندن به قربانی جعل هویت استفاده کند، حداقل به مدت 2 سال حبس خواهد داشت.

و اگر متخلف از آن حساب‌ها برای جعل هویت یک نهاد اماراتی استفاده کند، مجازات آن 5 سال حبس و جریمه 20،000 تا 2 میلیون درهم است.

قوانین آزار و اذیت آنلاین و انتشار اخبار جعلی

دفتر رسانه‌های دولتی روز شنبه اعلام کرد قوانین جدید در رابطه با جرایم سایبری و مبارزه با آزار و اذیت آنلاین، قلدری و اخبار جعلی از ۲ ژانویه ۲۰۲۲ اجرایی میشود.

این یکی از اولین چارچوب‌های قانونی جامع در منطقه است که به نگرانی های ناشی از فناوری های آنلاین و آنلاین رسیدگی می کند.

بیش از ۴۰ قانون در این تغییرات گنجانده شده است که مجموعا بزرگترین اصلاحات قانونی در تاریخ ۵۰ ساله کشور را نشان می‌دهد.

هدف قانون جرایم سایبری افزایش حفاظت جامعه در برابر جرایم آنلاین ارتکابی از طریق استفاده از شبکه‌ها و پلت‌فرم های فناوری اطلاعات است.

این قوانین امیدوار است که از وب سایت ها و پایگاه های اطلاعاتی بخش عمومی بهتر محافظت کند و با انتشار شایعات و “اخبار جعلی” مبارزه کند، از تقلب الکترونیکی محافظت کند و حریم خصوصی و حقوق شخصی را حفظ کند.

جرایمی که مشمول این قانون می‌شوند:

  • قانون جدید به تبلیغات یا تبلیغات نادرست آنلاین، از جمله تجارت بدون مجوز در ارزهای دیجیتال و محصولات پزشکی و مکمل‌ها می‌پردازد.
  • این قانون حاوی مقررات مربوط به اخبار جعلی و اطلاعات گمراه‌کننده، استفاده از ابزارها، شبکه‌ها و پلتفرم‌های آنلاین برای پخش، انتشار و بازنشر است.
  • پخش مجدد اخبار جعلی، از جمله اطلاعات نادرست و گمراه‌کننده، گزارش‌های نادرست که ادعا می‌شود از منابع رسمی سرچشمه می‌گیرد یا به دروغ بیانیه‌های رسمی را نادرست نشان می‌دهد.

این قانون به دادگاه ها این اختیار را می‌دهد تا دستگاه ها، نرم افزارها، محتوا یا سایر ابزارهای مورد استفاده در تعقیب جرم را مصادره کنند و چنین اطلاعاتی را حذف کنند.

 

تنها گذاشتن کودک در خودرو و جریمه 5000 درهمی

پلیس ابوظبی به رانندگان هشدار داد افرادی که کودکان را در ماشین تنها بگذارند به 5000 درهم جریمه محکوم خواهند شد
همچنین ماشین فرد متخلف توقیف شده و ممکن است فرد حتی زندانی شود.

پلیس ابوظبی گفت که تنها گذاشتن کودکان در ماشین بخصوص در روزهای گرم تابستان می تواند تبعات جبران ناپذیری برای آنها به همراه داشته باشد.

در اطلاعیه پلیس آمده است: کودکانن در هر سنی که باشند نباید تنها در ماشین رها شوند. زیرا امکان دارد تنها در عرض چند دقیقه خفه شوند یا با دنده ماشین بازی کرده و آن را به حرکت در آورند.

طبق مطالعات انجام شده، دمای داخل یک وسیله نقلیه قفل شده می تواند به سرعت بالا رفته بطوریکه اختلاف دمای داخل و خارج ماشین حتی به 25 درجه برسد.

 

قوانین مصرف نوشیدنی‌های الکلی

از جمله قوانین جدید اعلام شده می‌توان به ممنوعیت مصرف نوشیدنی‌های الکلی در فضای عمومی یا مکان‌های بدون لایسنس اشاره کرد.
قانون همچنین فروش نوشیدنی‌های الکلی به افراد زیر ۲۱ سال و تحریک یا ترغیب یا تشویق آن‌ها به مصرف این نوشیدنی‌ها را ممنوع می‌کند.
مجموعه‌ای از قوانین و اصلاحات قانونی جدید طی “پنجاهمین سال” اعلام شدند و قرار است که همگام با دستاوردهای توسعه‌محور امارات و منعکس‌کننده‌ی بلندپروازی‌های کشور برای آینده باشند.
بیش از ۴۰ قانون در میان تغییرات به چشم می‌خورند که در کنار هم نماینده‌ی بزرگ‌ترین اصلاح قانونی تاریخ ۵۰ ساله‌ی این کشور جوان هستند.

قوانین در مورد روابط خارج از ازدواج

قانون جدید برای جرم تجاوز یا رابطه جنسی بدون رضایت مجازات حبس ابد را در نظر می‌گیرد؛ در صورتی هم که قربانی زیر ۱۸ سال، معلول یا دارای شرایطی باشد که نتواند از خود مقاومت نشان دهد این مجازات می‌تواند به اعدام افزایش یابد.

  • قانون جدید همچنین برای جرم آزار جنسی، فارغ از جنسیت قربانی، مجازات حبس یا جریمه‌ی حداقل ۱۰,۰۰۰ درهمی در نظر می‌گیرد. اگر در انجام این جرم از زور یا تهدید استفاده شده باشد، مجازات باید به مدت زمان حداقل ۵ سال حبس و حداکثر ۲۰ سال حبس تغییر یابد.
  • در صورتی که قربانی زیر ۱۸ سال، معلول یا دارای شرایطی باشد که نتواند از خود مقاومت نشان دهد، مجازات به مدت حبس حداقل ۱۰ سال و حداکثر ۲۵ سال افزایش می‌یابد. همچنین اگر جرم در محل کار، تحصیل، اسکان یا مراقبت انجام شده باشد مجازات سنگین‌تر می‌شود.
  • قانون جدید، رابطه‌ی جنسی خارج از ازدواج با رضایت طرفین با فرد بالای ۱۸ سال را با حداقل ۶ ماه حبس مجازات می‌کند. پرونده‌ی کیفری تنها هنگامی تشکیل می‌شود که از سوی شوهر یا قیم شکایتی صورت بگیرد. در تمام موارد، شوهر یا قیم حق دارد از شکایت خود صرف نظر کند. با توجه به پرونده، صرف نظر از شکایت ممکن است مستلزم انقضای مدت پرونده‌ی کیفری یا تعلیق زمان انجام مجازات باشد.
  • قانون جدید عملا از رابطه‌ی بدون ازدواج زنان و مردان با رضایت طرفین جرم‌زدایی می‌کند، به شرطی که هر کودکی که در نتیجه‌ی این رابطه به دنیا بیاید به رسمیت شناخته شده و از او مراقبت شود.
  • هر زوجی که بدون ازدواج فرزندی را به دنیا می‌آورند ملزم هستند که ازدواج کنند یا به صورت فردی یا دو نفره کودک را به رسمیت بشناسند و مدارک هویتی و اسناد سفر را هماهنگ با قوانین کشوری که هر کدام از آن‌های دارای ملیت آن هستند فراهم کنند (قوانین آن کشور در نظر گرفته شود). عدم رعایت این موضوع به تشکیل پرونده‌ی کیفری و مدت حبس دو سال برای هر دو طرف می‌انجامد.
  • یکی از مهم‌ترین اصلاحیات جدید قانون جرم و جزا این است که قانون هر کسی را که اقدام به قتل عمد یکی از شهروندان امارات بکند یا در این امر مشارکت داشته باشد تحت پوشش مجازات خود قرار می‌دهد، حتی اگر جرم در خارج از کشور صورت گرفته باشد.

 

بیشتر بخوانید: همه چیز درباره قوانین وراثت در امارات که حتما باید بدانید!

 

مجازات مرتبط با مواد مخدر

امارات متحده عربی قوانین مربوط به مواد_مخدر خود را اصلاح کرده است تا حداقل مجازات‌ها را کاهش دهد، برای مجرمانی که برای اولین بار مرتکب جرم می شوند ملایمت ایجاد کند و تمرکز بیشتری بر توانبخشی به جای مجازات داشته باشد.

در مجموعه‌ای از تغییرات گسترده، افرادی که به دلیل مصرف و نگهداری مواد مخدر محکوم می شوند، زمان خود را به جای زندان رفتن در ارائه برنامه های درمانی و آموزشی با سایر محکومان سپری می‌کنند. این دوره ‌ها برنامه‌های درمان و توانبخشی، ورزش و آموزش حرفه‌ای و همچنین ابتکارات ادغام خانوادگی، شغلی و اجتماعی را ارائه خواهند داد.

اخراج مهاجران در موارد مصرف و نگهداری مواد مخدر دیگر اجباری نیست و بسته به تصميم قضات است.

حمل غذا، نوشیدنی یا هر محصول دیگری که حاوی ماری جوانا، حشیش یا THC است که در حشیش یافت می‌شود، دیگر جرم نخواهد بود. در عوض، چنین اقلامی مصادره و معدوم خواهند شد.

قانون جدید بیان می‌کند که مرتکبین برای اولین بار به حداقل سه ماه حبس و جزای نقدی بین 20000 تا 100000 درهم محکوم خواهند شد.
در صورت تکرار جرم در مدت سه سال، مجازات حداقل شش ماه و جریمه نقدی بین 30000 تا 100000 درهم خواهد بود.
برای سومین تكرار، جزا ، حداقل دو سال حبس و جریمه نقدی حداقل 100000 درهم خواهد بود.
اين قوانين جديد به دادگاه آزادی داده تا در مورد مجازات بین حبس یا جزای نقدی در مرحله اول و دوم تصمیم گیری کند، اما در مرحله سوم، مجازات ترکیبی زندان و جزای نقدی اجباری است.”

اما موضع سخت قبلى در قبال قاچاق همچنان پابرجاست. بر اساس قوانین به روز شده، جریمه مجرمان برای تشویق به مصرف شخصی مواد مخدر از 20000 درهم به حداقل 50000 درهم افزایش یافت، در حالی که مدت حبس حداقل پنج سال بدون تغییر باقی می‌ماند. اگر این امر به قصد آسیب رساندن به شخص دیگر اتفاق بیفتد، جریمه نقدی به جای 20000 درهم قبلی تا 100000 درهم افزایش می‌یابد اما حداقل مدت حبس همان هفت سال می ماند. در صورت آسیب جدی، مجازات حداقل 10 سال حبس و حداقل 200،00 درهم جریمه نقدی است. قانون جدید از 2 ژانویه 2022 اجرایی می‌شود.

قوانین مرتبط با بارداری خارج از ازدواج

با اصلاحیات قانونی جدید، برخی اعمال که پیش‌تر شامل مجازات می‌شدند، دیگر جرم تلقی نمی‌شوند یا حداقل مجازاتشان کاهش یافته است.

پیش از این اصلاحات، همخانگی و رابطه‌ی جنسی بدون ازدواج با مجازات روبرو می‌شد و زیرمجموعه‌ی آزار جنسی قرار می‌گرفت. با این حال اکنون دیگر پسران و دختران غیر مزدوج اجازه دارند بدون این که نیازی به ازدواج باشد در یک خانه کنار هم زندگی کنند.

طبق قانون هر کسی که با یک زن ۱۸ سال به بالا رابطه‌ی جنسی داشته باشد و صاحب فرزند شود، با مجازات حبس حداقل دو ساله روبرو می‌شود. مجازات زن نیز به همین صورت خواهد بود.

البته در تمام موارد، در صورتی که مرد با زن ازدواج کند یا هر دو یا یکی از آن‌ها سرپرستی نوزاد را بپذیرد، طبق قانون کشور ملیت خود مدارک هویتی و اسناد سفر را برای او تهیه کند و قوانین کشور امارات را نیز در نظر بگیرد، دیگر پرونده‌ی جنایی تشکیل نمی‌شود و مجازاتی صورت نمی‌گیرد.

بنابراین در صورتی که دوست دختر شما بالای ۱۸ سال سن دارد می‌توانید با او در یک خانه زندگی کنید و با مشکلی مواجه نشوید، با این حال در صورتی که صاحب فرزند شوید شرایط ذکر شده باید رعایت شود.

کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال

بر کسی پوشیده نیست که دبی به سرعت در حال تبدیل شدن به یک نیروگاه ارزهای دیجیتال است، با بزرگترین صرافی ارز دیجیتال جهان، بایننس، گمانه زنی ها برای نقل مکان به شهر و یک منطقه اختصاصی ارز دیجیتال برای WTC دبی در نظر گرفته شده است.

اکنون، با استقبال شهر از کریپتو، اصلاحات قانونی جدیدی در کشور اعلام شده است. جدیدترین آنها مجرمان ارزهای دیجیتال را به پنج سال زندان محکوم می کند و آنها را مشمول جریمه هایی تا 1 میلیون درهم می کند.

اصلاحات قانونی جدید برای محافظت از مردم در برابر کلاهبرداری مالی است.

 

ممنوعیت عکاسی بدون اجازه از افراد

طبق قانون جدید امارات در حوزه‌ی جرایم سایبری، گرفتن عکس از دیگران در مکان‌های عمومی بدون کسب اجازه از این پس در امارات جرم است و مجازات در پی دارد.

مجازات این جرم شش ماه حبس یا بین ۱۵۰,۰۰۰ الی ۵۰۰,۰۰۰ درهم جریمه و یا هر دو است.

قوانین جدید امارات در خصوص جرایم سایبری در عصر حاضر یعنی عصر دیجیتال، حفاظت بیشتری از شهروندان و ساکنین ارائه می‌دهد.

قانون جدید که از دوم ژانویه‌ی ۲۰۲۲ اجرایی می‌شود، مجازات سختگیرانه‌تری در برابر جرایم خاصی چون واردسازی خسارت به سیستم داده‌های بخش‌های رسانه، بهداشت، علوم و بانک‌ها در نظر می‌گیرد.

 

قوانین جدید در مورد محصولات دارای کانابیس (شاهدانه)

تغییرات قوانین امارات در حوزه‌ی موارد مخدر، اقدامات کیفری علیه افرادی را که با خود محصولات حاوی عصاره‌ی کانابیس را حمل می‌کنند محدود می‌سازد.

اجناسی که ردی از این ماده‌ی مخدر در آن‌ها باشد – مثل محلول تی اچ سی – از این پس تنها توقیف و امحاء می‌شوند و در صورتی که اولین باری باشد که فرد آن‌ها را حمل می‌کند هیچ مجازاتی در پی ندارد.

با این حال افرادی که مجددا چنین اجناس و کالاهایی را با خود حمل کنند ممکن است با پیگرد قانونی مواجه شوند.

برخی غذاها و آیتم‌های پزشکی مانند محصولاتی که بر پایه‌ی کنف (الیاف کانابیس) هستند، ممکن است سطوح به شدت ناچیزی از تی اچ سی که ماده‌ی محرکه‌ی اصلی کانابیس است را در خود داشته باشند.

اصلاحات قانونی جدید امارات که از ماه ژانویه اجرایی می‌شوند، احتمال این را که عده‌ی زیادی از سر نا آگاهی در برابر قانون قرار بگیرند حذف می‌کند.

البته همچنان کسانی که سیگارهای الکترونیک حاوی عصاره‌ی کانابیس را در مالکیت خود داشته باشند با مجازات کیفری رو به رو می‌شوند.

مصرف مواد مخدر یک جرم است و اصلاحیه‌ی تازه تغییری در این قانون ایجاد نمی‌کند. بنابراین، افرادی که هنگام حمل موادی چون روغن سی‌بی‌دی در سیگارهای الکترونیک شناسایی شوند با مجازات روبرو خواهند شد.

به گفته‌ی قاضی «قضیه‌ی حمل سیگارهای ویپ که با روغن سی‌بی‌دی پر شده اند با قضیه‌ی کسانی که غذا یا نوشیدنی یا داروی حاوی تی‌اچ‌سی حمل می‌کنند متفاوت است.

در صورتی هم که نمی‌دانند اجزای تشکیل دهنده‌ی جویس ویپ‌شان چیست، باید صرفا از فروشگاه‌های دارای لایسنس محصول مورد نظر خود را خریداری کنند.»

عکس مواد مخدر روی لباس یا ماشین

تحت قانونی جدیدی در رابطه با مواد مخدر در امارات، با افرادی که لباس‌هایشان یا برچسب‌های روی ماشین‌هایشان دارای تصویری از یک ماده مخدر، مانند برگ ماریجوانا، باشد، برخورد می‌شود.

قوانین فدرال مبارزه با مواد مخدر و روانگردان، برای افرادی دارای وسیله‌ای با تصویر یا متنی که مشوق استفاده از مواد غیرقانونی به حساب می‌آید، جریمه‌ای تا سقف 50000 درهم، و در برخی موارد زندان، در نظر گرفته است.

سرهنگ عبدلله آل خیاط، مدیر مرکز بین‌المللی حمایه، گفت که عده‌ای از جوانان به دنبال “تقلید فرهنگ کشورهای خارجی که حامی چنین رفتارهایی‌اند و آن‌ها را آزادی عمل فردی تلقی می‌کنند، هستند”، در حالی‌که این موارد ضد ارزش‎های اجتماعی و دینی امارات هستند.

“قانون در این باره بند شفافی دارد که چنین رفتارهایی را ممنوع می‌کند. مردم باید مراقب باشند. آن‌چه در کشوری دیگر مجاز است، صرفاً اینجا درست و پسندیده محسوب نمی‌شود. تحقیقی نشان داده است که 75 درصد از نوجوانانی که عکس‌های جوانان را حین مصرف حشیش، الکل یا به تن داشتن لباس‌هایی با این تم می‌بینند، به انجام این کارها تشویق می‌شوند.”

وی گفت که بسیاری از بچه‌ها در این تحقیق تا پیش از 16 سالگی، تعداد زیادی از این عکس‌ها و کلیپ‌ها مشاهده کرده بودند، و افزود: “احتمال مصرف مواد مخدر توسط نوجوانانی که چنین چیزهایی را دنبال می‌کنند، چهار برابر بیشتر از احتمال مصرف توسط افرادی است که از این عکس و فیلم‌ها نگاه نمی‌کنند.”

چک کردن موبایل دیگران بدون اجازه

تلفن شخص دیگر را بدون اجازه او چک نکنید حتی اگر رمز عبور آن را می‌دانید. اگرچه این یک توصیه بدیهی به نظر می‌رسد اما در کشور امارات به یک الزام قانونی تبدیل شده است.

طبق ماده 9 فدرال سال 2021 یا همان قانون جرایم سایبری، اگر فردی با استفاده از کلمه عبوری که بدون اجازه بدست آورده وارد هر گونه سیستم اطلاعاتی شود به پنجاه تا صدهزار درهم جریمه نقدی محکوم خواهد شد. در صورتیکه فرد کلمه عبور را به صورت غیر مجاز و به قصد ارتکاب جرم بدست آورده باشد مجازات تشدید خواهد شد.

همچنین در صورتی که فردی «شماره محرمانه»، «پَس‌کد»، «پسورد» یا موارد مشابه را بدون داشتن مجوز یا رضایت مالک سیستم بدست آورده و به قصد ارتکاب جرم وارد وبسایت، سیستم‌های اطلاعاتی الکترونیکی، شبکه داده یا هر ابزار تکنولوژی دیگر شود به شش ماه حبس و حداقل سیصد هزار و حداکثر پانصد هزار درهم جریمه محکوم خواهد شد.

سونید کومار مشاور حقوقی شرکت السویدی کاربرد این قانون در موقعیت‌های مختلف را توضیح داد.
به گفته کومار حتی زن و شوهر نمی توانند بدون اجازه از رمز عبور یکدیگر استفاده کنند. هدف این قانون حفظ حریم خصوصی افراد، جلوگیری از کلاهبرداری سایبری و جلوگیری از دسترسی غیرمجاز به شبکه‌های کامپیوتری می‌باشد.

قانون چه تغییری کرده است؟

سابقاً افرادی که محصولاتی را با خود حمل می‌کردند که ردی از کانابیس در آن‌ها بود بازداشت شده و به جرم واردات یا مالکیت مواد مخدر به دادگستری ارجاع داده می‌شدند.

به دنبال آن یک پرونده‌ی کیفری هم علیه‌شان تشکیل می‌شد و مجازات برابر با حداکثر ۱۰ سال حبس و برای خارجیان دیپورت بود.

توجه داشته باشید که این توضیحات تنها با هدف آشنایی بیشتر شما با قوانین امارات منتشر شده است و ممکن است هر یک از این قوانین با گذر زمان با تصمیم مراجع مربوطه مورد اصلاح و تغییرات قرار بگیرد. لذا قبل از انجام هر تصمیم مهم حتما با وکیل حاذق و مورد اطمینان خود و مراجع قانونی مرتبط مشورت نمایید.

با سایت رسانا همراه باشید تا در جریان مفید ترین و کاربردی ترین اطلاعات زندگی در امارات، اخبار مرتبط با زندگی فارسی زبانان، دیدنی ها و تفریحات دبی و بیزنس های مختلف فارسی زبانان در امارات قرار بگیرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا