
ویزای طلایی امارات برای برنامه نویسان
ویزای طلایی امارات به چه کسانی تعلق میگیرد؟
طبق آخرین اخبار، به صد هزار کدنویس برتر از سراسر جهان ویزای طلایی امارات ده ساله تقدیم میشود.
ارائهی این ویزاهای اقامتی بلند مدت بخشی از «برنامهی ملی برای کدنویسان» است که از روز شنبه توسط عالیجناب شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، نخست وزیر امارات و حاکم دبی آغاز شد.
این برنامه علاوه بر ارائهی ویزای امارات، طیفی از گزینههای مالی نیز برای کارآفرینان و کدنویسان فراهم و از به اجرا درآوردن پروژهها و ایدههای مبتکرانهی آنها حمایت میکند. همچنین در تاسیس شرکتهای دیجیتال یاری رسانده میشود.
این برنامهی ملی با همکاری گوگل، مایکروسافت، آمازون، سیسکو، IBM، HPE، لینکد-این، انویدیا و فیسبوک آغاز شده است.
بیشتر بخوانید: ویزای طلایی امارات و تمام آنچه که باید راجب آن بدانید!
هدف هدایت و جذب صد هزار کدنویس، تاسیس هزار شرکت دیجیتال ظرف پنج سال، و افزایش سرمایهگذاری در استارتآپها از یک و نیم میلیارد درهم به چهار میلیارد درهم میباشد.
شیخ محمد نیز فرمودند: «ما میخواهیم بهترین کدنویسان بین المللی را جذب کنیم و زیربنای لازم جهت توسعهی ایدههای نوآورانهای که برای خدمت به جهان دارند را در اختیارشان قرار دهیم. با استعدادترین کدنویسان در توسعهی ده پلتفورم برای حمایت از پروژههای اجتماعی و انسانی در امارات به کار گرفته میشوند.»
ایشان در یک توئیت توضیح دادند که چگونه مشاغل در حال تغییرند و «تنها آمادهترین، هوشمندترین و مجهزترین کشورها میتوانند همزمان با تغییرات جهانی پیش بروند.»
«برنامهی ملی برای کدنویسان گامی تازه در برنامهی ملی امارات برای ساختن اقتصاد دیجیتال است. جهان در حال تغییر میباشد. سرعت تغییرات دیجیتالی دو چندان شده است.»
همچنین بر این نکته تایید شد که جوانان باید بدانند که آینده ابزار جدیدی دارد و باید خود را با راههای کار کردن آنلاین سازگار کنند.
بیشتر بخوانید: اقامت امارات با برنامه نویسی
«ما میخواهیم که جوانان در قلب این آینده باشند. برنامهی ملی برای کدنویسان میخواهد اجتماعات کوچک دیجیتالی را به تحولات دیجیتال امارات متصل کند. با این کار نقش پیشتاز امارات در طراحی آینده و گرامیداشت استعدادها، کارآفرینان، فارغالتحصیلان دانشگاهی، استارتاپها، شرکتهای بین المللی و سرمایهگذاریهای جهانی آینده پر رنگتر میشود.»
اعطای ویزای طلایی امارات به کدنویسان پنج ستون اصلی دارد:
۱. حمایت از کدنویسان، کارآفرینان، استارتاپها، شرکتهای بزرگ و بخش دانشگاهی
۲. توسعهی پلتفورمی جامع برای برقراری ارتباط میان کدنویسان و شرکتها و دانشگاههای بومی
۳. اجرای برنامههای جهانی تحت میزبانی اساتید بینالمللی برای بهبود کارآیی استعدادهای بومی
۴. جذب بهترین کدنویسان بینالمللی به امارات
۵. به کارگیری سیاستهای مناسب برای نیروبخشی به کدنویسان با همکاری بخشهای مختلف دولتی
برای اطلاع از آخرین خبرهای مفید در مورد اخذ اقامت امارات، نیازمندی های زندگی در امارات و اطلاعات مفید برای ایرانیان امارات و سایر فارسی زبانان سایر این کشور، با سایت رسانا همراه باشید.
نظرتان را بنویسید