اخبار امارات

به زودی هزینه مواد غذایی در امارات کاهش می یابد

پس از قریب به یکسال، و با کاهش هزینه‌های واردات مواد غذایی، ساکنان از چند هفته آینده هزینه کمتری برای غذا پرداخت خواهند کرد. طی دو ماه گذشته، هزینه‌های باربری شاهد کاهش بوده است، و بر اساس واردکنندگان و خرده‎‌فروشان در امارات، تاثیرات این تغییر به زودی بر هزینه‌های مواد غذایی برای مصرف‌کنندگان دیده خواهد شد.

رئیس و مدیرعامل یکی از شرکت‌های بازرگانی دبی گفت: “تورم مواد غذایی به اوج خود رسیده بود – حالا وقت کاهش است.”

 

بیشتر بخوانید: آشنایی با فروشگاه ها و سوپرمارکت های ایرانی در دبی و امارات

 

وی همچنین گفت: “قیمت حمل بار با کشتی در حوزه فعالیت ما از 1150 درهم برای هر کانتینر بیست فوتی به 125 دلار رسیده است، و از طرفی نیز با ارزش بالای دلار روبه‌رو هستیم که هزینه واردات از بیشتر بازارهای تامین‌کننده را کاهش می‌دهد. دلیل سومی نیز وجود دارد، و آن هم این است که هزینه سوخت نسبت به سال گذشته کمتر شده، و در نهایت به نفع مصرف‌کنندگان امارات تمام می‌شود.”

 

بیشتر بخوانید: 8 نکته برای خرید اقتصادی خاواربار در امارات

 

به گفته منابع، همیشه بین کاهش هزینه‌های حمل بار و تاثیر آن بر هزینه‌های غذا، چه در خواربار فروشی‌ها و چه در هایپرمارکت‌ها یا حتی در رستوران‌ها، مقداری تاخیر وجود دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا