اخبار امارات

مراکز کنش‌های اقلیمی COP28 برای عموم باز خواهد بود

عموم مردم به کنفرانس تغییرات اقلیمی کاپ 28 دبی دعوت هستند

از همه‌ی افراد در امارات دعوت شده است که با حضور در همایش Cop28 دبی به صف مقابله با تغییرات اقلیمی بپیوندند.

برگزارکنندگان این همایش که از ۳۰ نوامبر تا ۱۲ دسامبر در اکسپو سیتی دبی برگزار می‌شود، روز شنبه جزئیاتی درباره‌ی مجموعه‌ای از فعالیت‌های محیط زیستی اعلام کردند که شرکت در آن‌ها برای عموم ممکن خواهد بود.

ده‌ها هزار نفر از رهبران جهان، وزیران، مذاکره‌کنندگان، وکلای محیط زیست و پیشگامان صنعت قرار است در این همایش مهم در جهت کمک به حفظ سیاره زمین برای نسل‌های آینده شرکت کنند.

اکسپو سیتی در جریان این همایش به دو بخش سبز و آبی تقسیم می‌شود. بخش آبی جایی است که مذاکره‌ها انجام می‌گیرد و محل پاویون کشورهای مختلف، رویدادهای ریاستی و صدها رویداد دیگر است. دسترسی به این محل برای افراد متفرقه ممکن نیست.

اما ساکنین و شهروندان امارات می‌توانند در رویدادهای بخش بزرگ سبزرنگ شرکت کنند که برای عموم باز خواهد بود. در روزهای آینده اطلاعات بیشتری درباره‌ی برنامه‌های بخش سبز و نحوه‌ی تهیه بلیت اعلام خواهد شد.

این همایش شامل مرکز گذار انرژی است که بستری برای رهبران و نوآوران فراهم می‌کند که برنامه‌های خود برای سازگاری با محیط زیست را به نمایش بگذارند و جهت افزایش سرعت به‌سوی رسیدن به عدم انتشار کربن همکاری‌هایی تشکیل دهند.

از سایر بخش‌های این همایش می‌توان به بخش دانش، بخش امور مالی اقلیمی، بخش تکنولوژی و نوآوری، شهرک استارتاپ، بخش بشردوستی و بخش جوانان اشاره کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا