زندگی در امارات

حداقل حقوق لازم در امارات برای اسپانسر والدین شدن

تمام اطلاعاتی که باید راجع به نحوه‌ی ساکن کردن والدین در کنار خودتان در امارات بدانید

اگر شما هم در امارات زندگی می‌کنید، احتمالا به این فکر افتاده‌اید که ترتیبی برای ساکن شدن والدین تان در این کشور فراهم کنید. برای توضیح کامل در مورد این مسئله تا انتها با ما همراه باشید. در این مطلب به این سوال‌ها پاسخ می‌دهیم: می‌توانید من را راهنمایی بکنید که برای اسپانسر پدر و مادر خود در امارات دقیقا به چه ویژگی‌هایی نیاز دارم؟ حقوق مورد نیاز چقدر است؟ آیا درآمد کل (مجموع درآمد خودم و همسرم) حساب می‌شود؟ اگر حقوق لازم را نداشته باشم چطور می‌توانم درخواست خود را از زاویه‌ی بشردوستانه‌ی ماجرا ثبت کنم؟ از این جهت می‌گویم که پدر و مادر من مسن هستند و در هند کاملا تنها زندگی می‌کنند. و …
طبق مقررات حاکم، فرد باید ماهانه ۲۰ هزار درهم حقوق داشته باشد و در یک آپارتمان حداقل دو خوابه زندگی کند تا بتواند اسپانسر والدین خود در امارات بشود.
اگر حقوق شما ۲۰ هزار درهم است، می‌توانید اسپانسر ویزای والدین خود شوید و از اداره‌ی اقامت و امور خارجیان برایشان ویزا دریافت کنید.

 

بیشتر بخوانید:تغییر اسپانسر ویزای خانوادگی در امارات

بیشتر بخوانید:چگونگی تعلیق ویزای خانوادگی در امارات

 

لازم به ذکر است که ۲۰ هزار درهم باید حقوق خالص خود یا همسرتان باشد. مجموع درآمد شما و همسرتان به احتمال قوی اهمیتی ندارد.
با این حال، اگر حقوق ماهانه‌ی شما زیر ۲۰ هزار درهم است و هیچ کسی هم نیست که در کشور زادگاه شما از والدینتان نگهداری کند، این امکان را خواهید داشت که از اداره‌ی اقامت و امور خارجیان درخواست کنید اسپانسر آن‌ها شوید. برای این کار ممکن است نیاز شود اسناد و مدارک لازمی را که تایید می‌کنند شما تنها نان‌آور والدین خود هستید و آن‌ها به خاطر سن بالا متکی به شما هستند نشان دهید.
در این صورت، اداره‌ی اقامت و امور خارجیان ممکن است با وجود این که حقوق ماهانه‌ی شما کم‌تر از ۲۰٫۰۰۰ درهم است، درخواستتان برای اسپانسر والدین شدن را در نظر بگیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص موضوع ذکر شده شاید بهتر باشد که به اداره‌ی اقامت و امور خارجیان مراجعه کنید.

اسپانسر شدن برای مادر در صورت فوت پدر

سوال: مادرم اخیرا بیوه شده و در کشور مادری‌ام تنهاست. درآمد ماهانه‌ی من کمتر از 7000 درهم است. راهی هست که بتوانم اسپانسر ویزای او شوم؟ اگر نتوانم برایش اقامت بگیرم، چه راهی دیگری وجود دارد که بتوانم به‌طور قانونی او را به اینجا بیاورم؟

پاسخ: در امارات، فردی که حداقل 20 هزار درهم حقوق دریافت کرده و در آپارتمانی حداقل دوخوابه زندگی می‌کند، می‌تواند اسپانسر والدین خود شود.

علاوه بر این، اگر یکی از والدین فوت کند، پسر یا دختر او باید گواهی فوت که در کشورشان به رسمیت شناخته شده و قانونی باشد ارائه دهد. پس از آن، باید توسط وزارت امور خارجه و همکاری‎های بین المللی (MOFA) در امارات تأیید شده و به طور قانونی به عربی ترجمه شود. علاوه بر شرایط فوق، فرد باید گواهی وابستگی نیز دریافت کند که به موقع از کنسولگری/سفارت کشورش، مبنی بر اینکه او از والدین خود در امارات متحده عربی مراقبت خواهد کرد، تایید شده باشد. سند مذکور نیاز به تایید وزارت امور خارجه و ترجمه به عربی دارد.

با این حال، از آن‌جایی که حقوق شما کمتر از 20 هزار درهم است و از آن‌جایی که مادر شما به تنهایی در کشور خود اقامت دارد، می‌توانید به اداره کل اقامت و امور خارجه دبی مراجعه کرده تا او را تحت شرایط بهزیستی اسپانسر کنید. ممکن است نیاز شود تا مدارک و شواهدی ارائه دهید که تاکید می‌کنند شما تنها عضو دارای درآمد در خانواده هستید و مادرتان وابسته به شما و این درآمد است.

در این صورت، نیاز است مدارک ذکر شده و مدارک دیگری مانند آی‌دی اقامت امارات خود، پاسپورت، کپی ویزای اقامت خود خود، تاییدیه حقوق، قرارداد کاری، تاییده ثبت اجاره، قبوض آب و برق، اخرین صورت حساب بانکی سه ماه اخیر و کپی پاسپورت مادرتان را نیز ثبت کنید.

اگر قادر به اخذ ویزای اقامت برای مادرتان برای اقامت در امارات نیستید، می توانید برای ویزای سفر طولانی مدت اقدام کنید. از طرفی دیگر، اگر مادرتان بخواهد می‌تواند ویزای سرمایه‌گذاری دریافت کند.

برای مشاوره بیشتر در رابطه با این موضوع می‌توانید به اداره GDRFA-Dubai مراجعه کنید.

 

 

آیا شما تجربه‌ای در این زمینه دارید؟ می‌توایند با به اشتراک گذاری نظرات و تجربیات خود از زندگی و کار در امارات، ایرانیان ساکن امارات و دیگر فارسی زبانان مقیم این کشور را راهنمایی کنید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مسائل مرتبط با کار و زندگی در امارات، تفریحات دبی و آشنایی با بیزینس‌های فارسی زبان امارات، با ما در سایت رسانا همراه باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا