تزریق واکسن آنفولانزا در امارات

تمام اطلاعاتی که باید برای تزریق واکسن آنفولانزا در امارات بدانید
با نزدیک شدن به روزهای پایان گرما و از راه رسیدن فصل سرما خوردگی و آنفولانزا، ممکن است شما هم به فکر تزریق واکسن آنفولانزا در امارات افتاده باشید. اما این واکسن برای چه کسانی در دسترس است؟ برای تزریق آن چه هزینهای باید پرداخت کنیم؟ آیا تزریق واکسن آنفولانزا بعد از واکسن کرونا خطرناک نیست؟ برای یافتن پاسخ این سوالات و دریافت تمام اطلاعاتی که برای تزریق واکسن آنفولانزا در امارات نیاز دارید، با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.
چه کسانی مشمول دریافت واکسن آنفولانزا در امارات هستند؟
در واقع همه میتوانند این واکسن را دریافت کنند اما امارات به طور ویژه برای اماراتیها و افراد در خطر شدید ابتلا، واکسن آنفولانزا را رایگان تزریق میکند.
سایر ساکنین هم میتوانند در مراکز بهداشت دولتی و بیمارستانهای خصوصی سراسر کشور با پرداخت ۵۰ درهم واکسن خود را دریافت کنند.
بیشتر بخوانید: ایرانیان امارات، آشنایی با موفق ترین ایرانیان ساکن در امارات
آنفولانزا چگونه منتقل میشود؟ چرا تزریق واکسن اهمیت دارد؟
آنفلوانزا وقتی سرایت میکند که فرد مبتلا با سرفه، عطسه یا صحبت کردن ذرات ویروس را در هوا پخش کند. روش دیگر انتقال ویروس لمس دهان، بینی یا چشمها پس از لمس سطوح یا اشیاء آلوده به ویروس میباشد.
هر سال حدود ۵۰۰,۰۰۰ نفر در جهان از مشکلات ناشی از آنفلوانزا رنج میبرند و جان میبازند؛ بنابراین به هیچ وجه نباید این ویروس را دستکم بگیرید.
مشکلات ناشی از آنفلوانزا میتوانند جان افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف را به خطر بیندازند؛ بنابراین، دریافت واکسن آنفلوانزا برای جامعه و به ویژه گروههای آسیبپذیر اهمیت حیاتی دارد. جهت ایمن شدن هر سال باید تنها یک دوز دریافت کنید.
چه کسانی در امارات جزو دستهی پرخطر محسوب میشوند؟
اعضای گروههای زیر در دستهی افراد در خطر شدید ابتلا قرار میگیرند:
۱. کودکان زیر پنج سال
۲. کادر درمان
۳. شهروندان بالای ۶۰ سال
۴. بیماران دارای سایر مشکلات جسمانی مانند دیابت مهارنشده و بیماری قلبی
آیا توریستها هم میتوانند واکسن بزنند؟
توجه داشته باشید که حتی مسافرین امارات هم میتوانند با پرداخت مبلغی اندک در یکی از مراکز بهداشت خصوصی واکسن آنفلوانزا دریافت کنند.
مسئولین حوزهی بهداشت اقشار آسیبپذیر را تشویق به دریافت هر چه سریعتر واکسن آنفلوانزا کردهاند، به ویژه اکنون که احتمالا بیمارستانها زمستانی شلوغ را تجربه کنند.
با احیای توریسم و برگزاری اکسپو ۲۰۲۰، میلیونها نفر در زمستان امسال به دبی میآیند و احتمال شیوع ویروس آنفلوانزا افزایش مییابد.
مسئولین امارات تاکید کرده اند که دریافت هر دو واکسن کرونا و آنفلوانزا تا زمانی که میان دوزها فاصلهی کافی برقرار باشد هیچ خطری ندارد.
بیشتر بخوانید: قوانین امارات، مهم ترین قوانینی که حتما باید بدانید!
آیا تزریق واکسن آنفولانزا بعد از واکسن کرونا مانعی ندارد؟
حداقل فاصلهی زمانی لازم بین دریافت واکسن کرونا و دریافت واکسن آنفلوانزای فصلی (سرماخوردگی و آنفلوانزا) سه هفته اعلام شد.
هر چند که دریافت هر دو واکسن اهمیت حیاتی دارد ولی به گفتهی دکتر فریده الحسنی، مدیر اجرایی بخش بیماریهای عفونی در مرکز سلامت عمومی ابوظبی، مدل ساخت این دو واکسن به کلی متفاوت است و بنابراین دریافت آنها به طور همزمان یا در فاصلهی زمانی کوتاه به هیچ وجه درست نیست.
واکسن آنفلوانزا حاوی ذرات غیر فعال ویروس آنفلوانزاست ولی واکسنهای کرونا بسته به شرکت سازنده متد ساخت متفاوتی دارند و از اجزای کووید-۱۹ تشکیل شده اند. به تمام مردم توصیه میشود که به محض گذشت فاصلهی سههفتهای بین واکسنها، حتما واکسن دیگر را هم دریافت کنند.
اگر کسی اخیرا بیمار شده یا علائم سایر بیماریها را نشان داده است، به او توصیه میشود که دریافت واکسن آنفلوانزا را تا زمان بهبودی کامل به تعویق بیندازد.
از آنجایی که علائم کووید-۱۹ و آنفلوانزا مشابهند، اگر فرد دارای علائم تنفسی باشد باید تست پی سی آر بدهد تا ببیند که کرونا دارد یا نه و تا چه مدت باید قرنطینه شود.
شما هم قصد دارید این واکسن را تزریق کنید؟ برای دریافت واکسن آنفولانزا در امارات به چه مراکزی در امارات مراجعه کردهاید؟
برای دریافت اطلاعات بیشتر، نکات لازم و ضروری در مورد کار و زندگی در امارات و آشنایی با تفریحات دبی با ما همراه باشید. ما در وبسایت رسانا تلاش میکنیم تا علاوه بر ایجاد بستری مناسب برای معرفی و رشد بیزینسهای جامعهی ایرانی ساکن امارات و دیگر فارسی زبانان این کشور، اطلاعات ضروری و کاربردی دیگر را نیز در اختیار شما قرار دهیم.