
معرفی مرکز کارآفرینی در شارجه
چگونه اکوسیستم کارآفرین محور شراع، شارجه را به خانه ای برای نوآوری تبدیل کرده است؟
مرکز کارآفرینی شارجه (شراع) با تاکید بر نقش سازندهی کارآفرینی در ساخت و نگهداری اقتصادهای رقابتی، از طریق مجموعهای از برنامهها، طرحها و همکاریها، از جمله فستیوال کارآفرینی شارجه، به طور مستمر به ایجاد فرصتهای پیشرفت و نوآوری برای جامعهی رو به رشد و پر رونق کارآفرینان پرداخته است.
تا کنون بیش از ۱۷٫۸۰۰ بنیانگذار و فعال اقتصادی به واسطهی شرکت در رویدادهای شراع سود برده و دانش لازم برای دستیابی به موفقیت پایدار در عرصهی کارآفرینی را کسب کرده اند. از زمان آغاز فعالیت، شراع در همکاری با سهامداران مختلف اکوسیستم اقتصادی بیش از ۳٫۰۰۰ ساعت آموزش و مشاوره ارائه داده است. به همین ترتیب، شراع کارآفرینان را جهت راهنمایی به سرمایهگذاران و مشتریان متصل کرده و منابع لازم جهت تجاریسازی و عملی کردن ایدهها، شتابدهی به رشد و پیشرفت در عرصهی رقابت بینالمللی را در اختیارشان قرار داده است.
نجلاء المدفع، مدیر عامل شراع، با به اشتراک گذاری دستاوردهای حائز اهمیت سفر پنج سالهی موسسه، پایداری، ابتکار و مهارت جامعهی در حال رشد کارآفرینان و راهگشایان شراع در پشت سر گذاشتن چالشهای غیرمترقبهی پاندمی کرونا در سال گذشته را مورد تحسین و ستایش قرار داد.
حتما بخوانید: همه چیز درباره قوانین امارات که به عنوان یک شهروند باید بدانید!
او همچنین گفت که “نقاط قوت کلیدی شارجه در ساخت یک اکوسیستم به هم پیوستهی بینالمللی و برقرارسازی همکاریهای میانبخشی، بنیاد مورد نیاز برای کارآفرینان بلندپرواز جهت پیشرفت به سوی بازارهای جهانی و دسترسی به ردهبالاترین مدلهای سرمایهگذاری ریسکپذیر در دامنههای اقتصادی نوظهور را بر پا داشته است. در طول دوران پاندمی، شراع همچنان به تعهد خود برای تقویت نقش شارجه در حفظ امنیت جامعهی کارآفرینان در برابر نوسانات بازار پایدار ماند و با تغییر جهت به سوی مدلهای اقتصادی منسوخنشدنی، پشت سر گذاشتن آشفتگیهای بیزینس را برای استارتآپهای امارات و منطقه ممکن ساخت.”
صدیق فرید، از موسسین اسمارتکراود، نخستین پلتفورم دیجیتال قاعدهمند املاک و مستغلات در منطقهی منا، با تاکید بر اکوسیستم حمایتگر شراع و فرصتهای ارزشمند جهانی آن گفت که “مشارکت ما در نمونهی آغازین فستیوال کارآفرینی شارجه در سال ۲۰۱۷، به بیزینس ما اعتبار بخشید و با قرار دادنش در معرض دید، باعث جلب توجه شرکای احتمالی و سرمایهگذاریهای ریسکپذیر به سوی آن شد. کمکهزینهی ۱۰۰٫۰۰۰ دلاری شراع و همین طور برنامههایش که ما در آنها شرکت داشتیم، چیزی است گه پیش رفتن ما در مسیر کار آفرینی را ممکن کرد.”
۱۱۴ استارتآپی که طی پنج سال گذشته توسط شراع حمایت شدند تا کنون بیش از ۱٫۳۰۰ شغل ایجاد کرده و معدل بقای ۶۵ درصدی داشته اند. در مجموع سرمایهی تولیدی استارتآپهای تحت حمایت شراع ظرفت پنج سال به ۱۳۰ میلیون دلار رسید. لازم به ذکر است که ۴۸ درصد این استارتآپها تحت مدیریت زنان هستند.
شراع در دوران همه گیری کرونا نیز بیکار ننشست و با اعطای بودجهی یک میلیون دلاری به کمک استارتاپهایی آمد که به دنبال توسعهی راهحلهایی برای سختترین مشکلات جهان بودند.
با ما در وبسایت رسانا همراه باشید تا به مرور در جریان آخرین اطلاعات کاربردی، رویدادهای تازه، تفریحات امارات و سایر نیازمندی های زندگی در امارات قرار بگیرید.
نظرتان را بنویسید