اخبار امارات

شما هم سهام DEWA را تهیه کرده اید؟

برای اولین بار بعد از عرضه اولیه، 3.1 میلیارد درهم سود سهام DEWA میان سهام داران توزیع می شود.

سهامداران شرکت آب و برق دبی (DEWA)، در 26 اکتبر، سهم خود از 3.1 میلیارد درهم – 6.2 فلس در سهم – سود سهام نیمه اول سال 2022 را دریافت خواهند کرد. افرادی که تا امروز، 20 اکتبر، نامشان در لیست سهام‌داران DEWA ثبت شده است، واجد شرایط دریافت این وجه خواهند بود.

بنابراین، اولین سود سهام پس از DEWA IPO (عرضه عمومی اولیه) به زودی به دست سهامداران خواهد رسید. این شرکت بزرگ خدمات شهری در دبی، از طریق دوره IPO به وضوح خبر از سیاستی امدبخش در رابطه با مبالغ پرداختی داده بو؛ این یکی از عواملی بود که واکنش سرمایه‌گذاران را به همراه داشت.

این سهام در حال حاضر با نرخ 2.49 درهم معامله می‌شود (قیمت IPO 2.48 درهم بود). بیشترین مقدار آن تا به حال 3.05 درهم بوده است.

کسانی که تا 20 اکتبر به جمع سهامداران این شرکت پیوسته‌اند، واجد شرایط دریافت این سود سهام خواهند بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا