اخبار امارات

اینترنت 6G تا سال 2030 در امارات راه اندازی می شود

در حالی که بسیاری از کشورها هنوز نتوانسته‌اند شبکه‌ی اینترنت نسل پنجم (5G) را راه‌اندازی کنند، یکی از دو شرکت ارائه‌دهنده‌ی خدمات مخابراتی امارات طرحی برای راه‌اندازی شبکه‌ی نسل ششم (6G) تا سال ۲۰۳۰ آغاز کرده است.

شرکت دو (Du) و شرکت هواوی روز یکشنبه تفاهم‌نامه‌ای برای همکاری استراتژیک در شبکه‌ی 5.5G امضا کردند که فاز جدیدی در شراکت بلندمدت این دو شرکت است.

با این تفاهم‌نامه که در کنگره‌ی جهانی موبایل در بارسلونا امضا شد، هر دو نهاد همکاری در زمینه‌ی نوآوری 5.5G را قدرت می‌بخشند که شامل نوآوری‌های تکنولوژیک و تکامل شبکه‌ی E2E خواهد شد. این موضوع به دو کمک می‌کند تجربه‌ی کاربران را ارتقا دهد و به گسترش شبکه‌ی 5.5G در امارات منجر می‌شود.

شبکه‌ی 5.5G پلی بین شبکه‌های نسل پنجم و نسل ششم است که میزان اتصال و سرعت شبکه‌ی نسل پنجم را ده برابر می‌کند. با این شبکه سرعت کاربران به ۱۰ گیگابیت در ثانیه می‌رسد. همچنین این شبکه سه قابلیت جدید شامل UCBC، HCS و RTBC نیز دارد.

استاندارد‌های تعریف‌شده برای شبکه‌ی 5.5G تا سه‌ماهه‌ی اول سال ۲۰۲۴ تصویب خواهد شد و بعد از آن راه برای گسترش تجاری این شبکه هموار می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا