اخبار امارات

بزرگ ترین نمایشگاه کتاب شناور دنیا راهی ابوظبی می شود

افراد اهل کتاب بهتر است وقتی در تقویم خود خالی کنند زیرا کشتی لوگوس هوپ این ماه به ابوظبی می‌آید.
کشتی لوگوس‌ هوپ بعد از چند سال دوباره به امارات بازگشته و ابتدا در راس‌الخیمه و سپس در ماه آوریل در دبی لنگر انداخت. این ماه، این کشتی قرار است در ساحل ابوظبی در مرسا مینا واقع در پورت زاید کناره بگیرد و از ۱۷ می تا ۵ ژوئن در آن‌جا بماند.

لوگوس هوپ یک سازمان غیرانتفاعی است که قصد دارد دانش، همیاری و امید را از طریق درک و فهم فرهنگی با جهان به اشتراک بگذارد. به گفته‌ی GBA Ships شرکت مسئول لوگوس هوپ، این نمایشگاه کتاب شناور حدود ۵ هزار عنوان از انواع ژانرهای مختلف برای کودکان و بزرگسالان در خود جای داده است.

سالانه به‌صورت میانگین یک میلیون نفر از این کشتی بازدید می‌کنند و این کشتی تا کنون در بیش از ۱۵۰ کشور و منطقه لنگر انداخته است.

لوگوس هوپ سفر خود را از سال ۲۰۰۹ آغاز کرد و از آن زمان میزبان ۴۹ میلیون نفر بوده است. تنها در دبی بیش از ۲۳ هزار نفر از این نمایشگاه بازدید کردند.

ماموریت تیم لوگوس هوپ به برگزاری نمایشگاه کتاب محدود نمی‌شود، آن‌ها در هر کشور به بیمارستان‌ها، مدرسه‌ها، بهزیستی‌ها و زندان‌ها سر می‌زنند و مددکاری‌های اجتماعی انجام می‌دهند. خدمه و کارکنان داوطلب این کشتی از ۶۰ کشور مختلف گرد هم آمده‌اند و سال‌ها کنار یکدیگر کار می‌کنند.

برای اطلاعات بیشتر درباره‌ی رویدادهای فرهنگی با قیمت بلیت مناسب، @logoshopeuae را دنبال کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا