اخبار امارات

امارات سال گذشته از واردات 6500 ماشین کارکرده جلوگیری کرده است

امارات در طول سال گذشته از واردات ۶۵۰۰ خودرو کارکرده که الزامات فنی و استاندارد‌های امارات را رعایت نمی‌کردند جلوگیری کرد.

امارات سیستم الکترونیکی به کار گرفته که بر واردات خودروهای کارکرده نظارت می‌کند. این سیستم توسط وزارت صنعت و فناوری پیشرفته (MoIAT) با همکاری نهاد‌های گمرکی و شرکت‌های بیمه ایجاد شده و به دلیل نگرانی‌های ایمنی و محیط زیستی از واردات هفت نوع خودرو به کشور جلوگیری می‌کند.

 

بیشتر بخوانید: همه چیز درباره بازار خرید خودرو دست دوم در امارات

 

خودروهایی که الزامات مربوط به مدارک، رجیستری و بیمه رعایت نمی‌کنند و همچنین خودروهایی که آسیب‌دیدگی یا نقص فنی دارند شامل این موضوع هستند. موتور جستجوی هوشمند وزارت صنعت امارات خودروهای کارکرده را بررسی می‌کند و پایگاه اطلاعاتی را در دسترس قرار می‌دهد که به پایگاه اطلاعاتی کشورهای مبدا این خودروها متصل است.

مشتریان می‌توانند پیش از واردات خودرو کارکرده وضعیت و صلاحیت خودرو را از طریق وبسایت وزارت صنعت بررسی کنند. برای این کار فقط لازم است شماره‌ی شناسایی خودرو را وارد کنند و سیستم به‌طور خودکار به شما می‌گوید که آن خودرو را می‌توان به امارات وارد کرد یا خیر.

به گفته‌ی مقامات مربوطه، در عرض یک سال گذشته ۳۵ هزار خودرو کارکرده که از الزامات ایمنی و محیط‌زیستی برخوردار بودند وارد امارات شدند. خودروهای کارکرده در بازار امارات پرطرفدار هستند و به گزارش Frost & Sullivan به ازای هر خودرو جدیدی که در امارات فروخته می‌شود، ۳.۵ خودرو کارکرده خریداری می‌شوند. پیش‌بینی می‌شود این نسبت تا سال ۲۰۲۵ به ۲.۵ خودرو کارکرده به ازای هر یک خودرو جدید برسد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا