اخبار امارات

به زودی افتتاح بزرگ ترین ادونچر پارک منطقه در ابوظبی

اولین روز عید فطر امسال، بزرگترین ادونچر پارک منطقه درهای خود را به روی عموم باز خواهد کرد.

این پارک که در القنا، مجموعه ساحلی بزرگ و زیبای ابوظبی قرار دارد، با حدود ۵ هزار متر مربع و بیش از ۲۰ سرگرمی هیجان انگیز متنوع میزبان تمام سنین و تمام افراد با آمادگی جسمانی مختلف خواهد بود.

پارک آدرنارک ادونچر فعالیت‌های مختلفی ارائه می‌دهد، از اولین کارتینگ برقی طبقاتی در امارات با سه طبقه داخل ساختمان گرفته، تا سرسره‌های نوری، بانچی ترامپولین، مسیر‌های بند‌نوردی و انواع وسیله‌های هیجان‌انگیز.

این پارک طوری طراحی شده که فضایی نشاط‌آور، تعاملی و به‌یادماندنی‌ برای تمام اعضای خانواده ایجاد کند.
از هیجان‌انگیزترین تفریحات داخل این پارک می‌توان به through-the-roof، پرش روی کیسه بادی، صعود از دیوار، بندبازی با مانع با ارتفاع‌های مختلف، سرسره‌ سریع، سرسره‌ آینه‌ای و غار گنج اشاره کرد.

تفریحات زیادی برای خردسالان از جمله سرسره، استخر توپ و مسیرهای بندبازی کوچک نیز در این مجموعه وجود دارد.
برای ورود به این پارک و تماشا و بررسی تفریحات مختلف به بلیت نیازی ندارید. همچنین در القنا در کنار ادرنارک ادونچر، اکواریوم ملی، مجموعه مسابقات بازی‌های کامپیوتری پیکسول و بزرگترین مجموعه سینمایی مستقل امارات یعنی سینماسیتی نیز قرار دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا