قیمت 70 کالای اساسی در دبی به مدت 6 ماه ثابت می ماند

شرکت خردهفروشی یونیون کوپ مستقر در دبی برای حمایت از ساکنان و شهروندان امارات در ماه رمضان، قیمت بیش از 70 نوع کالای اساسی را ثابت نگه میدارد.
بر اساس اطلاعیه این شرکت، قیمت کالاهای اساسی زیر از 29 مارس به مدت شش ماه ثابت می ماند:
پیاز، سیب، مرغ منجمد، تخم مرغ، آرد، روغن و …..
وزارت اقتصاد امارات روز گذشته اعلام کرد که بر روی طرحهای تخفیفی انجمنهای تعاونی و مراکز فروش کشور در ایام ماه رمضان نظارت خواهد کرد. هم اکنون مشتریان می توانند از تخفیفهای 50 درصدی اعمال شده بر روی 6000 کالا در این فروشگاه استفاده کنند.
این وزارتخانه تأکید کرد که بهترین و موثرترین سیاستها را برای اطمینان از در دسترس بودن کالاهای اساسی برای شهروندان و ساکنان در دورههای طولانیتر اتخاذ کرده است.
این اقدام به حمایت از مشتریان در ماه رمضان و کم شدن فشار تورم از روی مردم کمک زیادی خواهد کرد. یونیون کوپ همچنین در حال همکاری با تأمین کنندگان خود است تا از عرضه ثابت کالاهای اساسی در تمام شعبات خود در دبی اطمینان حاصل کنند.