اخبار امارات

بزرگ‌ترین نمایشگاه غذا و نوشیدنی در دبی در حال برگزاری است

گلفود، بزرگ‌ترین رویداد جهانی سالانه‌ی منابع غذا و نوشیدنی، از ۲۰ تا ۲۴ فوریه برگزار می‌شود. در این رویداد گروه‌های مربوط به غذا و نوشیدنی از سراسر جهان در دبی گرد هم می‌آیند تا مسیر پیشرفت این صنعت روبه‌رشد را ترسیم کنند.

به‌گفته مرکز تجارت جهانی دبی یا همان دبی وورلد ترید سنتر(DWTC)، این دوره از گلفود که بیست‌وهشتمین دوره‌ی آن است، ۳۰ درصد از سال‌های گذشته بزرگ‌تر خواهد بود و ۱۵۰۰ نفر از ۵ هزار شرکت‌کننده‌ی حاضر در آن جدید هستند.

در رویداد امسال بخش جدیدی به نام گلفود پلاس وجود خواهد داشت که حاضرین جدید در آن می‌توانند محصولات نوآورانه‌ی خود را به نمایش بگذارند.

در این رویداد به نقش صنعت غذا و نوشیدنی در مهار تورم اقتصادی و ایجاد سیستم‌های غذایی پایدارتر و سالم‌تر پرداخته می‌شود. با افزایش قیمت غذا در سال ۲۰۲۳، امسال سال مهمی در راستای تغییر رژیم‌های غذایی در راستای سلامت جامعه و محیط زیست خواهد بود. در بخش گلفود گرین، که یک طرح جهانی جدید برای حفظ محیط زیست است، قرار است صحبت‌هایی درباره‌ی تغییر به سیستم تولید و مصرف پایدارتر و سازگارتر انجام شود و هدف روشن کردن چشم‌انداز و تاثیرگذاری بر مهره‌های مهم این صنعت است تا سیستم‌های سازگار با محیط زیست به کار گرفته شود.

بخش گلفود گلوبال فارست نیز یک کارزار بین‌المللی درخت‌کاری است که قصد دارد با کاشت، حفظ و کمک به رشد درختان در سراسر جهان به محیط زیست کمک کند و آثار مخرب صنعت غذایی را، که یکی از اصلی‌ترین تولید‌کنندگان گازهای گلخانه‌ای در جهان است، کاهش دهد. پروژه‌ی گلفود گرین تا به حال در چهار کشور امارات، اوگاندا، اکوادور و اندونزی آغاز شده است و درختان میوه‌دار در بخش‌های مختلف کاشته شده تا به خودکفایی خانواده‌ها و جوامع کمک کند. درختانی که تا به حال کاشته شده‌‌اند ۲۰۰۰ خانوار را کفاف داده و ۱ میلیون کیلوگرم کربن‌دی‌اکسید در طول زندگی‌شان مصرف خواهند کرد.

▪️ سرویس رفت‌‌وبرگشت و پارکینگ ویژه گلفود

اداره راه و ترابری دبی (RTA) اعلام کرده که برای نمایشگاه گلفود (Gulfood) سرویس ایاب‌وذهاب و پارکینگ اختصاصی در نظر گرفته است. این نمایشگاه از ۲۰ تا ۲۴ فوریه برگزار می‌شود.

رانندگان می‌توانند از پارکینگ موجود در دبی ورلد ترید سنتر (DWTC) استفاده کنند. پارکینگ‌ دوم دبی مال زعبیل، پارکینگ عمومی روبه‌روی الوصل کلاب و پارکینگ طبقاتی الکفاف نیز پارکینگ‌های جایگزین هستند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا