اخبار امارات

دریافت نشان برای نقش پررنگ بشر دوستانه عالیجناب شیخ حمدان

عالیجناب شیخ حمدان بن محمد بن راشد آل مکتوم، ولیعهد و رئیس شورای اجرایی دبی برنده‌ی نشان «Order of the Mother of the Nation» یا نشان مادر ملت شدند.

این نشان به افتخار شیخه فاطمه بنت مبارک، ملقب به «مادر ملت» امارات و رئیس اتحاد کل بانوان (GWU)، رئیس شورای عالی مادران و فرزندان و رئیس شورای عالی بنیاد توسعه خانواده (FDF) نام‌گذاری شده است.

عالیجناب شیخ حمدان این نشان را به‌دلیل نقش پررنگ و تلاش‌های مستمر در تمام عرصه‌های انسان‌دوستانه، فرهنگی و اجتماعی در سطح داخلی و جهانی دریافت کردند.

عالیجناب شیخ منصور بن زاید آل نهیان، معاون نخست‌وزیر و وزیر دیوان ریاست امارات این نشان را در بخش «شخصیت تاثیرگذار حامی مسائل جامعه» در چارچوب بخش افتخاری برنامه شیخه فاطمه بنت مبارک برای تعالی و هوش اجتماعی به شیخ حمدان اهدا کردند.

در این مراسم که ششمین نشست برنامه شیخه فاطمه بنت مبارک بود، نوآوران و افراد برجسته متعددی از عرصه‌ها و بخش‌های مختلف مدال‌هایی دریافت کردند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا