اخبار امارات

کاهش زمان سفر با احداث راه آهن جدید بین امارات و عمان

در پی امضای توافقنامه مهمی بین امارات و عمان، شبکه راه‌آهنی جهت متصل کردن این دو کشور به یکدیگر، و کاهش زمان سفر بین آن‌ها به 47 دقیقه، تاسیس خواهد شد.

شرکت اتحاد ریل، دولوپر و اپراتور شبکه راه‌آهن ملی امارات، قراردادی با شرکت عمان ریل سلطنت، با هدف تاسیس شرکتی مشترک با نام ‘عمان-اتحاد ریل کمپانی’ امضا کرد.

این زیرساخت، با سرمایه‌ای 3 میلیارد دلاری، بندر صحار عمان را به ابوظبی متصل می‌کند.

این راه‌آهن قطارهای مسافربری پیشرفته‌ای خواهد داشت که می‌توانند با حداکثر سرعت خود – 200 کیلومتر بر ساعت – زمان سفر از صحار تا ابوظبی را به 1 ساعت و 40 دقیقه، و از صحار تا العین را به 47 دقیقه کاهش دهند. حداکثر سرعت قطارهای باربری این راه‌آهن نیز 120 کیلومتر بر ساعت خواهد بود.

طبق این قرارداد، شرکت راه‌آهن جدید، مقدمات و برنامه کاری این پروژه، از جمله ساز و کار اقتصادی و زمان‌بندی آن را فراهم می‌کند. این شرکت همچنین طراحی، توسعه و بهره‌برداری از این شبکه راه‎آهن، که عمان و امارات را به یکدیگر وصل می‌کند، را ضمن در نظر داشتن معیارهای هر دو کشور، بر عهده خواهد داشت.

این شبکه بازدهی زنجیره تامین را افزایش می‌دهد، تجارت بین‌مرزی را با واسطه اتصال بنادر تجاری به خطوط راه‌آهن تسهیل می‌بخشد، رقابت موجود در بازار را تقویت می‌کند و باعث کاهش مجموع هزینه زنجیره‌های تامین خواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا