سرمایه گذاری کلان دبی برای توسعه دیتاسنترها

امارات متحده عربی در مسیر ادغام هوش مصنوعی و فناوریهای آن در صنایع مختلف، گامهای بزرگی برداشته است و دبی به تازگی اعلامیه مهمی در این زمینه منتشر کرده است.
کمتر از یک سال پس از راهاندازی “نقشه جامع دبی برای هوش مصنوعی”، شرکت سرمایهگذاری خصوصی جهانی KKR & Co مبلغ 5 میلیارد دلار (حدود 18.365 میلیارد درهم) در شرکت Gulf Data Hub مستقر در دبی سرمایهگذاری کرده است.
شرکت Gulf Data Hub یک ارائهدهنده پیشرو در زمینه راهکارهای دیتاسنتر است که از سال 2012 در زمینه نوآوری این فناوری پیشرو بوده است.
عالیجناب شیخ حمدان بن محمد بن راشد آل مکتوم، ولیعهد دبی، این خبر را اعلام کرد و گفت: “این سرمایهگذاری تاریخی، اولین سرمایهگذاری از نوع خود در منطقه است که ظرفیت دیتاسنترها در امارات و خاورمیانه را گسترش خواهد داد.”
وی همچنین افزود: “ما مشتاقانه منتظر استقبال از شرکای بیشتری هستیم تا قابلیتهای دیجیتال دبی را ارتقا داده و نوآوری در هوش مصنوعی را پیش ببریم. دبی آینده است و آینده در دبی رقم خواهد خورد.”