اخبار امارات

اجرای مارتین گریکس در هتل آتلانتیس پالم دبی

مارتین گریکس 16 نوامبر برای یک اجرای حماسی به دبی برمی‌گردد تا در هتل آتلانتیس پالم به روی صحنه برود.

رویداد آتلانتیس لایو در ۱۶ نوامبر بازمی‌گردد. پس از اجرای موفقی که اوایل امسال آتلانتیس لایو را راه انداخت، دی‌جی سوپراستار مارتین گریکس اواخر امسال به هتل آتلانتیس پالم برمی‌گردد. این دی‌جی هلندی روز شنبه ۱۶ نوامبر در یک صحنه اختصاصی ساخته‌شده در هتل آتلانتیس پالم اجرا خواهد داشت و با انرژی بالای منحصربه‌فردش، یک اجرای فراموش‌نشدنی در فضای باز را ارائه خواهد کرد.

بلیت‌های پیش‌فروش اکنون با قیمت ۱۷۵ درهم برای ورودی عمومی در دسترس هستند. همچنین می‌توانید بلیت‌های بخش طلایی را به قیمت ۵۰۰ درهم تهیه کنید که دسترسی نزدیک‌تری به اجرا و ورودی اختصاصی جداگانه دارند. همچنین یک بالکن وی‌آی‌پی جدید با ورودی سریع و بار اختصاصی وجود دارد. میزهای وی‌آی‌پی با حداقل هزینه ۱۵۰۰۰ درهم همراه هستند. این اجرا برای افراد بالای ۱۸ سال است، اما افراد ۱۸ تا ۲۰ ساله می‌توانند به مناطق فن‌زون اختصاصی هواداران نزدیک صحنه دسترسی داشته باشند. همه بلیت‌ها اکنون از طریق atlantis.com/whats-on/martin-garrix قابل رزرو هستند.

اگر می‌خواهید آخر هفته‌ای پر از هیجان داشته باشید، می‌توانید از پکیج ویژه اجرا-و-اقامت استفاده کنید که ۱۰ درصد تخفیف برای اتاق‌ها و سوئیت‌ها، و همچنین دسترسی به آکوآوانچر ورلد و آکواریوم لاست چمبرز ارائه می‌دهد.

مارتین گریکس یکی از بااستعدادترین و تاثیرگذارترین دی‌جی‌های جهان است. او پیش از اجرای خود در آتلانتیس در ماه می، در اواخر سال ۲۰۲۲ در دبی اجرا کرد و در دسامبر همان سال در کوکاکولا آرنا به اجرای برنامه پرداخت که با استقبال گسترده‌ای مواجه شد. گریکس از زمان انتشار آهنگ پرمخاطب «Animals» در سال ۲۰۱۳، به شهرت جهانی دست یافته و آهنگ‌های پرطرفداری را منتشر کرده است که می‌توانید انتظار شنیدن آنها را در بازگشتش به دبی داشته باشید.

کل این برنامه نمایشی فوق‌العاده از نور، لیزر، آتش‌بازی و افکت‌های حیرت‌انگیز را وعده می‌دهد که شما را به فستیوال‌ها و کلاب‌های محبوب اروپایی‌تان خواهد برد‌.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا