اخبار امارات

رشد چشم گیر بازار گل در امارات

اگر به بیزینس گل فروشی در دبی فکر می کنید این مطلب را بخوانید

بازار گل امارات در تابستان امسال شاهد افزایش چشمگیری در فروش بوده است. به گزارش یک پلتفرم فروش آنلاین گل و گیاه، فروش پیونی‌ها از ۱۵ می بیش از ۲۰۰ درصد رشد داشته است. این پلتفرم فروش آنلاین، بزرگ‌ترین مجموعه از دسته گل‌های نفس‌گیر و محصولات الهام‌گرفته از پیونی را برای افزایش فروش در تابستان عرضه کرده است. به طور کلی، تابستان فصل کم‌رونقی برای فروش هدیه است چرا که فستیوال یا تعطیلات خاصی در این فصل وجود ندارد.

فصلی بودن پیونی‌ها که معمولاً از اواسط مه تا ژوئن شکوفه می‌دهند نیز یکی دیگر از دلایل افزایش فروش این گل‌ها است. این گل‌ها به دلیل در دسترس بودن فصلی، بسیار جذاب و ارزان‌تر از قیمت‌های غیرفصل خود هستند.

فروش در بازار امارات معمولاً در جشن‌هایی مانند رمضان، روز مادر و روز ولنتاین افزایش می‌یابد. کسب‌وکارهایی که محصولات تابستانی نمی‌فروشند باید استراتژی‌هایی برای افزایش فروش در فصل کم‌رونق تابستان پیدا کنند. یکی از راه‌حل‌های احتمالی، پیدا کردن بازار تابستانی مناسب است.

همچنین گفته می‌شود برندینگ و رویکرد بازاریابی به افزایش قابل‌توجه ۱۸۵ درصدی فروش از ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ کمک کرده است.

بر اساس داده‌ها، بیش از ۲ میلیون پیونی فروخته شده و ۴۳۰۹ فروشنده در سراسر جهان در فصل پیونی شرکت کرده‌اند. در این فصل، گران‌ترین دسته گل پیونی در امارات ۳۱۵۰ درهم قیمت داشت. محبوب‌ترین دسته گل بین ساکنان امارات جولیِت و بروت بود که ۲۳۹ درهم قیمت داشت.

ساکنان امارات علاوه بر پیونی، چیدمان‌های گل دیگری نیز خریداری کردند که در میان آنها، دسته گل‌های مونو بیشترین محبوبیت را داشتند. شهرهای دبی، ابوظبی، شارجه، ام‌القوین و عجمان نیز بیشترین سفارش‌های هدیه را در دوره تابستانی امسال داشتند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا