دبی قایق های سنتی را هم با پرینتر سه بعدی می سازد
چاپ سه بعدی عبره های برقی
قایقهای برقی چاپ سهبعدی که «عبره» نام دارند، بهصورت آزمایشی در دبی آغاز به کار کردند. این قایقهای 11 متری میتوانند هر بار 20 مسافر را جابجا کنند و هزینههای عملیاتی و نگهداری را تا 30 درصد کاهش میدهند. سازمان راه و ترابری دبی (RTA) عملکرد این قایقها را در مرحله آزمایشی نظارت خواهد کرد.
مطر الطایر، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره اجرایی RTA، گفت که این قایق بهصورت آزمایشی در ایستگاه حملونقل دریایی شیخ زاید در خط TR6 به کار گرفته خواهد شد. این قایق به یک سیستم برقی و باتریهای لیتیومی مجهز است و در مرحله آزمایشی، عملکرد آن با قایقهای فایبرگلاس فعلی مقایسه خواهد شد.
قایق عبره با حفظ هویت سنتی خود ساخته شده و زمان ساخت آن 90 درصد کاهش یافته است. این قایق 11 متر طول و 3.1 متر عرض دارد و با استراتژی پایداری محیطزیستی RTA برای حملونقل دریایی همسو است.
علاوه بر آزمایش قایقهای چاپ سهبعدی، RTA در حال ارتقای ایستگاههای سنتی عبره در خور دبی نیز هست تا استانداردهای ایمنی و امنیت را بهبود ببخشد. این ایستگاهها توسط بیش از 14 میلیون مسافر در سال استفاده میشوند. این پروژه شامل بهبود چهار ایستگاه و ارتقای اسکلهها برای ایمنی بیشتر، فراهم کردن فضاهای فروشگاهی و امکانات برای کارمندان است.
بخش حملونقل دریایی دبی از زمان تکمیل کانال آبی این شهر در حال رشد بوده و انتظار میرود با تکمیل امکانات گردشگری و ایستگاههای حملونقل، حتی بیشتر نیز رشد کند. این امر باعث میشود حملونقل دریایی به انتخاب مورد علاقه شهروندان، ساکنان و گردشگران برای لذت بردن از مناظر دبی تبدیل شود.