اخبار امارات

آیا قیمت اجاره خانه در دبی دیگر به اوج خود رسیده است؟

قیمت اجاره خانه در دبی پس از سه سال افزایش به ثبات می‌رسد

با اینکه در قراردادهای اجاره جدید و همچنین تمدیدها اجاره خانه در حال افزایش است، اما اکنون نسبت به گذشته تعداد بیشتری از صاحب‌خانه‌ها مبلغ درخواستی خود را دریافت نمی‌کنند و به مذاکره بر سر قیمت تمایل نشان می‌دهند.

این روند در قراردادهای اجاره اخیر چشم‌گیرتر است. اگر این روند در چهار ماه آخر سال ۲۰۲۳ نیز ادامه داشته باشد، به این معنی خواهد بود که پس از سه سال رشد بی‌وقفه، اجاره‌ی خانه در دبی به نقطه‌ی پایداری می‌رسد؛ البته کاهش نخواهد یافت.

با این حال این موضوع باز هم باعث آسودگی بسیاری از ساکنین دبی خواهد بود زیرا بخش بزرگی از آن‌ها مجبور به پرداخت ۱۰ تا ۳۰ درصد اجاره بیشتر نسبت به سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ شده‌اند. برای ساکنین جدید دبی هم عدم افزایش قیمت‌ها مزیت بزرگی است زیرا می‌توانند در محله‌ها و برج‌های مختلف خانه‌ی جدید پیدا کنند.

به گفته‌ی کارشناسان املاک، این‌ها نشانه‌هایی هستند که قیمت اجاره در دبی در حال رسیدن به سقف است. یکی از این نشانه‌ها اختلاف بین قیمت ابتدایی و قیمت نهایی ذکر شده در قرارداد اجاره است.

مناطقی که بیشترین میزان عرضه‌ی جدید را داشته‌اند از جمله میدان، عربین رنچز ۳ و الفرجان، رشد ناچیز یا صفر در قیمت اجاره داشته‌اند.

حتی در مناطقی که تعداد واحد‌های خالی کمتر است، مانند دبی سیلیکون اویسیس، جمیرا بیچ رزیدنس، د گرینز و ویوز، افزایش قیمت سرسام‌آور نبوده و تنها کمی از میانگین بالاتر بوده است.

همچنین مناطق میان‌رده دبی نیز شاهد کاهش سرعت افزایش قیمت در اجاره خانه بوده‌اند. پروژه‌های بیشتری در حال تکمیل در مناطقی مانند جمیرا ویلج سرکل و دبی ساوث هستند که باعث افزایش عرضه و توقف روند افزایشی قیمت خواهند شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا