قیمت خواربار در امارات بهزودی کاهش خواهد یافت

انتظار می رود قیمت خواروبار و اقلام اساسی در امارات به زودی کاهش پیدا کند
به دلیل تولید و واردات بالا در پی فصل موسمی خوب در هند، انتظار میرود قیمت بسیاری از کالاهای اساسی و خواربار در امارات کاهش یابد.
هند یکی از بزرگترین صادرکنندگان حبوبات، ادویه، برنج، گندم و سایر کالاهای اساسی به امارات است. تجارت این کالاها بعد از امضای قرارداد CEPA میان دو کشور افزایش یافته است.
آژانس هواشناسی Skymet هفتهی گذشته اعلام کرد که هند در سال ۲۰۲۴ فصل موسمی عادی خواهد داشت و اثری از پدیدهی النینو نخواهد بود. برای بخشهای جنوبی، غربی و شمال غربی هند باران خوبی پیشبینی میشود و این بخشها قطب کشاورزی هند به شمار میروند.
هند پیش از این در آستانهی عید فطر اجازهی صادرات ۱۰ هزار تن پیاز به امارات را داده بود. سال گذشته بعد از ممنوعیت صادرات پیاز قیمت این کالا در امارات از کیلویی ۲-۳ درهم به ۸ درهم افزایش یافت.




