اخبار امارات

شارجه چراغ‌های راهنمایی را به هوش مصنوعی مجهز کرد

اداره راه و ترابری شارجه (SRTA) ۴۸ چراغ راهنمایی در این شهر را به هوش مصنوعی مجهز کرده است.

این سیستم از ترکیبی از حسگر‌ها، دوربین‌ها و الگورتیم‌های پیشرفته برای جمع‌آوری و تحلیل داده‌های ترافیکی استفاده می‌کند و می‌تواند تعداد، نوع و سرعت وسیله‌ها در یک تقاطع را تشخیص دهد.

داده‌های جمع‌آوری شده سپس با استفاده از یک الگوریتم پیشرفته با قابلیت تشخیص الگوها و گرایش‌ها در جریان ترافیک از جمله تشخیص زمان‌های اوج ازدحام، تحلیل می‌شوند.

این سیستم با تحلیل داده‌ها به طور پویا زمان‌بندی چراغ‌های راهنمایی را تنظیم می‌کند تا پاسخگوی تغییرات حجم ترافیک باشد. در شرایط پرترافیک، این سیستم می‌تواند مدت زمان چراغ سبز را برای جهت شلوغ‌تر خیابان افزایش دهد و در شرایط خلوت‌تر، مدت زمان چراغ سبز کوتاه‌تر می‌شود تا جریان ترافیک در جهت دیگر روان‌تر شود.

یک شاخصه‌ی اصلی این تکنولوژی توانایی یادگیری و تطبیق بی‌وقفه است و با جمع‌آوری داده‌های بیشتر در طول زمان، روز‌به‌روز در پیش‌بینی الگوهای ترافیک و تنظیم زمان‌بندی چراغ‌ها کارآمدتر می‌شود.

شارجه جهت حرکت به سمت حمل‌ونقل سازگار با محیط زیست، بیش از ۷۶۰ خودرو برقی معرفی کرده و به تعداد اتوبوس‌های برقی‌اش نیز افزوده است. بعد از موفقیت برنامه‌ی اولیه با دو اتوبوس برقی، اداره راه و ترابری شارجه ۱۰ اتوبوس برقی دیگر خریداری کرد که در شش ماه آینده به کار گرفته خواهند شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا