اخبار امارات

لقاح مصنوعی برای زوج های غیر مسلمانی که هنوز ازدواج نکرده اند

در پی تغییر قوانین امارات، حالا زوج‌های غیرمسلمانی که ازدواج نکرده‌اند می‌توانند در این کشور باروری آزمایشگاهی یا IVF انجام دهند.

این قانون جدید به زوج‌هایی که ازدواج نکرده‌اند اجازه می‌دهد که برای این کار اقدام کنند، به شرطی که قبول کنند فرزند احتمالی به نام هر دویشان ثبت شود.

زوج‌های مسلمان پیش از انجام IVF همچنان باید مدرک ازدواج داشته باشند.

در بند ۸ این قانون که در روزنامه رسمی منتشر شد آمده است: «اگر زوجین غیرمسلمان مدرک ازدواج نداشته باشند، می‌توانند از اداره درمانی مربوطه مجوز انجام فرایند IVF را دریافت کنند.»

این قانون بخشی از تلاش‌های امارات برای اصلاح قوانین در راستای نیازهای تمام ساکنین این کشور است.

برای انجام این کار زوجین باید متنی را امضا کنند و تایید کنند که می‌پذیرند والد آن فرزند باشند. سپس این نامه باید توسط مقامات مربوطه در کشور یکی از زوجین تایید شود که بدین‌ترتیب آن فرزند تابعیت آن کشور را دریافت خواهد کرد. بعد از تایید فرایند قابل انجام است.

در این قانون جدید همچنین بندی که زوجین را از گرفتن رحم اجاره‌ای ممنوع می‌کرد برداشته شده است و اکنون هر امارت می‌تواند قانون جدیدی در این رابطه وضع کند.

همچنین تا مدتی پیش فریز کردن تخمک و رویان جنین در امارات ممنوع بود اما این ممنوعیت برداشته شد.

سالانه ۲۰۰ میلیون دلار در امارات برای درمان ناباروری افراد خرج می‌شود در حالی که برای مقایسه در عربستان با جمعیت سه برابر امارات این میزان ۳۰۰ میلیون دلار است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا