اخبار امارات

به زودی تکنولوژی هوش مصنوعی برای جلوگیری از غرق شدن استفاده می شود

دوربین ها در سواحل با کمک هوش مصنوعی، از غرق شدن شناگران جلوگیری می کنند

به‌زودی دوربین‌هایی که در ساحل‌های امارات کار گذاشته‌ شده‌اند با تکنولوژی مبتنی بر هوش مصنوعی مجهز می شوند که به غریق نجات‌ها کمک می‌کند بر شناگران نظارت کرده و خطرات را شناسایی کنند.

شرکت ایمنی دریایی و کمک‌های اولیه‌ی بلوگارد در حال همکاری با یک ارائه‌دهنده فناوری است که می‌تواند این موضوع را ممکن کند.

لوک کانینگهام، موسس و مدیر بلوگارد می‌گوید: «در یک روز شلوغ صدها نفر در حال شنا در دریا هستند و فقط یک یا دو غریق نجات وجود دارد. این تکنولوژی می‌تواند تشخیص دهد که چند نفر در حال شنا هستند و همچنین تشخیص دهد که شناگری دچار مشکل شده یا خیر. این اطلاعات در اختیار غریق‌ نجا‌ت‌ها قرار می‌گیرد.»

به گفته‌ی او، تا پیش از پایان سال در چندین ساحل در امارات این تکنولوژی به کار گرفته خواهد شد. این در حالی است که روز ۲۵ جولای سازمان بهداشت جهانی اولین روز جهانی جلوگیری از غرق شدن را پشت سر می‌گذارد.

کانینگهام می‌گوید: «هر غرق شدنی قابل پیش‌گیری است. افراد باید متوجه باشند که با اینکه دریا مکانی امن و راحت با خاصیت‌های درمانی زیاد است، خطراتی نیز به همراه دارد.»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا