اخبار امارات

شهرداری دبی اولین لاینسنس ساخت ویلا با پرینتر 3 بعدی را صادر کرد

رونمایی از برنامه برای اولین ویلای دبی که با پرینت سه‌بعدی ساخته می‌شود.

شاید بدانید که در دبی چندین ساختمان وجود دارد که با پرینت سه‌بعدی ساخته شده‌اند، و اکنون شهرداری دبی از برنامه‌‌ای برای ساخت اولین ویلای دبی که با پرینت‌ سه‌بعدی ساخته خواهد شد رونمایی کرده است.

این ویلا به ارتفاع چهار متر به‌صورت یک‌جا توسط بتن ساخت داخل کشور پرینت خواهد شد. پیش‌بینی می‌شود ساخت آن تا اکتبر ۲۰۲۳ به پایان برسد. این ویلا در العویر قرار دارد و در حال حاضر طرحی برای این ویلا وجود ندارد اما بعد از ساخت آن به شما خبر خواهیم داد.

ساخت این ویلا بخشی از یک پروژه‌ی جهانی بی‌سابقه‌ است و همچنین به دبی برای رسیدن به اهداف استراتژیک پرینت سه‌بعدی خود تا سال ۲۰۳۰ کمک خواهد کرد. هدف اصلی این استراتژی این است که تعداد ساختمان‌هایی که با پرینت‌ سه‌بعدی ساخته شده‌اند در این امارت تا سال ۲۰۳۰ میزان ۲۵ درصد افزایش یابد.

در همین رابطه مریم المحیری مدیرعامل آژانس مقررات و مجوزهای ساختمانی شهرداری دبی گفت که این پروژه پیمان‌کاران، مهندسان، سرمایه‌گذاران و سازندگان املاک را تشویق می‌کند که در عملاین تکنولوژی استفاده کنند. او همچنین اضافه کرد که شهرداری دبی برای نظارت و کنترل بر استفاده از این تکنولوژی نوآورانه حمایت و تسهیلاتی ارائه خواهد داد.

به گفته‌ی شهرداری دبی، ساخت با پرینت سه‌بعدی مزایای اقتصادی و محیط‌زیستی متعددی دارد، از ج هزینه‌‌ی ساخت. همچنین این کار زمان ساخت را کوتاه‌تر می‌کند و با آن می‌توان اشکال پیچیده‌ای ساخت و از مواد اولیه‌ی سازگار با محیط زیست و بازیافتی استفاده کرد.

در چند سال اخیر در دبی چندین ساختمان با پرینت سه‌بعدی ساخته شده‌اند. در سال ۲۰۱۹ دبی از بزرگترین ساختمانی در جهان که با پرینت سه‌بعدی ساخته شده است رونمایی کرد؛ یک ساختمان دوطبقه که در کتاب رکوردهای جهانی گینس نیز ثبت شد. در این ساختمان دوطبقه چندین اتاق به اندازه‌های مختلف وجود دارد که دارای در و پنجره هستند و حتی یک راه‌پله نیز با کمک پرینت‌ سه‌بعدی ساخته شده است.

در سال ۲۰۱۶ نیز اولین دفتر کاری که با پرینت سه‌بعدی ساخته شده بود در نزدیکی امارات تاورز افتتاح شد که به عنوان یک دفتر موقت برای بنیاد آینده‌ی دبی به کار گرفته شد. ساخت کل این ساختمان با پرینت سه‌بعدی تنها ۱۷ روز طول کشید و در عرض دو روز نصب شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا