اخبار امارات

حاکم دبی جایزه 1 میلیون درهمی برای سازندگان امید را اعلام کرد

عالیجناب شیخ محمد از شروع طرح ۱ میلیون درهمی سازندگان امید خبر داد

معاون رئیس امارات آغاز کار طرح یک میلیون درهمی سازندگان امید عرب (Arab Hope Makers) را اعلام کرد. این طرح که در سال ۲۰۱۷ شکل گرفت، بزرگ‌ترین طرح از نوع خود برای تشویق «سازندگان امید» است که وقت و انرژی خود را وقف ایجاد تغییرات مثبت در جامعه می‌کنند بی‌آن‌که چشم‌داشت شخصی داشته باشند.

عالیجناب شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، معاون رئیس و نخست‌وزیر امارات و حاکم دبی، روز دوشنبه در توییتر گفت که امید مظهر قدرت و پیشران تغییر است.

ایشان نوشت: «ما در جستجوی سازندگان امید هستیم تا از آن‌ها تقدیر کرده و تلاش‌هایشان را برجسته کنیم. در زمانه‌ای که مردم منطقه درباره‌ی نزاع، یاس و منفی‌اندیشی حرف می‌زنند، ما درباره‌ی امید و کار نیک صحبت می‌کنیم. در هر شهر و روستایی هزاران سازنده‌ی امید وجود دارد.»

در این طرح از پروژه‌ها و طرح‌های بشردوستانه‌ای تقدیر می‌شود که به چالش‌های جامعه در عرصه‌ها مختلف توجه کرده و کمک می‌کنند رنج نیازمندان برطرف شده و گروه‌های حاشیه‌ای قدرت بگیرند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا