اخبار امارات

دستورالعمل جامع پیشگیری از تب دنگی

وزارت بهداشت امارات منتشر کرد

وزارت بهداشت و پیشگیری امارات دستورالعمل‌ها و توصیه‌هایی را برای پیشگیری از تب دنگی منتشر کرده است. این دستورالعمل‌ها شامل نکاتی برای مقابله با گسترش پشه‌ها در مناطق صنعتی و ساخت‌وساز، جلوگیری از گزیده شدن توسط پشه‌هایی که ناقل ویروس هستند، و اقداماتی است که در صورت ابتلا به این بیماری باید انجام شود.

وزارت بهداشت و پیشگیری در روزهای گذشته از طریق رسانه‌های اجتماعی این دستورالعمل‌ها و توصیه‌ها را به اشتراک گذاشته است.

این وزارت‌خانه تاکید کرده که برای پیشگیری موثر از شیوع پشه‌ها و تب دنگی در مناطق صنعتی و ساخت‌وساز، همچنین مناطق مسکونی، اجرای استراتژی‌های جامع اهمیت دارد.

تب دنگی یک عفونت ویروسی است که توسط ویروس دنگی ایجاد می‌شود و از طریق گزش پشه آلوده به انسان منتقل می‌شود. تقریبا نیمی از جمعیت جهان در معرض خطر تب دنگی هستند و برآورد می‌شود که سالانه ۱۰۰ تا ۴۰۰ میلیون عفونت رخ می‌دهد. وزارت بهداشت و پیشگیری خاطرنشان کرد که به دلیل تغییرات آب و هوایی، تب دنگی در بسیاری از کشورها و مناطق آب و هوایی مشاهده می‌شود.

شما می‌توانید با جلوگیری از گزش پشه، خطر ابتلا به تب دنگی را کاهش دهید.

اگر نشانه‌هایی وجود دارد، باید به یک ارائه‌دهنده خدمات بهداشتی مراجعه کنید تا تشخیص و درمان مناسب انجام شود. اکثر افراد آلوده به تب دنگی هیچ نشانه‌ای ندارند، اما گاهی اوقات این بیماری ممکن است شدید شود. تب دنگی از طریق آزمایش خون تشخیص داده می‌شود.

در حال حاضر هیچ درمان خاصی برای تب دنگی وجود ندارد و مراقبت‌های حمایتی شامل کنترل درد و حفظ آب بدن است.

تلاش‌های سراسری
پیش از این، در ماه می، وزارت بهداشت و پیشگیری از تلاش‌های سراسری برای مبارزه با تب دنگی پرده برداشته بود.

این وزارتخانه در پاسخ کتبی به سوالی از شورای ملی فدرال درباره مقابله با این بیماری گفته بود: «دولت ۹ تیم تخصصی برای مبارزه با تب دنگی، از بین بردن ۴۰۹ محل تولید مثل پشه، فراهم کردن یک آزمایشگاه حشرات و انجام ۱۲۰۰ مطالعه در مورد پشه‌ها در همکاری با مقامات ذی‌صلاح در امارات تشکیل داده است.»

این وزارتخانه افزود که حدود ۱۳۴ مرکز بهداشتی برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مناسب به بیماران مبتلا به تب دنگی وجود دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا