اخبار امارات

لطیفه سیتی، منطقه جدید در دبی

لطیفه سیتی، منطقه جدیدی که به نام مادر عالیجناب شیخ محمد نام‌گذاری شد

منطقه‌ی جدیدی در دبی برای سکونت اماراتی‌ها به نام مادر حاکم دبی شیخه لطیفه بنت حمدان بن زاید آل نهیان نام‌گذاری شد. دبی ۳۵۰۰ قطعه زمین و ۲۳۰۰ خانه‌ی آماده‌ی سکونت به ارزش ۵.۵ میلیون درهم را به شهروندان خود اختصاص داد.

معروف است که عالیجناب شیخ محمد بن راشد آل مکتوم معاون رئیس و نخست‌وزیر امارات و حاکم دبی به مادرش بسیار نزدیک و با او صمیمی است. او بخش قابل‌توجهی از کتاب زندگی خود را به او و تلاش‌های بشردوستانه‌ی او اختصاص داده است.

ایشان با تایید مجموعه‌ای از پروژه‌ها برای سال ۲۰۲۴ در راستای اهداف اجتماعی دبی ۳۳، تاکید کرد که شهروندان، خانواده‌هایشان و ثبات اجتماعی بنیان اصلی برنامه‌های دولت هستند.

این زمین‌های مسکونی که برای شهروندان دبی کنار گذاشته شده‌اند حدود ۴۰ میلیون فوت مربع وسعت دارند و شهروندان واجدشرایط دبی در ماه فوریه مالکیت آن‌ها را دریافت خواهند کرد. این شامل ۲۷۰۰ قطعه زمین در لطیفه سیتی و ۸۰۰ قطعه زمین در الیلایس ۵ می‌شود. ۲۳۰۰ خانه‌ی جدید برای شهروندان نیز در الخوانیج ۲، العویر، وادی و حتا قرار گرفته است.

این ماه عالیجناب شیخ محمد برنامه‌ی اهداف اجتماعی دبی به ارزش ۲۰۸ میلیارد درهم را آغاز کرد که از اهداف اصلی آن دوبرابر کردن تعداد خانواده‌های اماراتی در عرض ده سال آینده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا