اخبار امارات

راهنمای سرویس اتوبوس رایگان از دبی به فرودگاه ابوظبی

امارات و اتحاد خطوط هوایی اصلی ابوظبی و دبی، سرویس رایگان اتوبوس‌رانی بین دو شهر را برای مسافرانی که بلیط معتبر هرکدام از این خطوط هوایی را دارند، ارائه می‌دهند.

مسافرانی که در ابوظبی ساکن هستند و بلیط هواپیمایی امارات را رزرو می‌کنند، می‌توانند از سرویس اتوبوس رایگان به فرودگاه بین‌المللی دبی استفاده کنند. در مقابل، افرادی که در دبی زندگی می‌کنند و بلیط هواپیمایی اتحاد دارند، می‌توانند از سرویس رایگان به ابوظبی استفاده کنند.

مسافران با بلیط معتبر اتحاد می‌توانند سوار اتوبوس رایگان شوند و به فرودگاه بین‌المللی ابوظبی بروند. این سفر یک‌طرفه حدود ۷۵ دقیقه طول می‌کشد. اتوبوس‌های اتحاد از منطقه پارکینگ پشت سوپرمارکت نیو سافت‌وی در بزرگراه شیخ زاید در دبی، نزدیک مرکز الوصل، به سمت ابوظبی حرکت می‌کنند.

بر اساس برنامه‌ای که در وب‌سایت اتحاد قرار دارد، اتوبوس‌ها در ساعت ۳:۵۵، ۵:۲۰، ۱۰:۰۵، ۱۲:۴۵، ۱۶:۳۵، ۱۸:۰۰، ۱۹:۰۰، ۲۲:۱۰، ۲۲:۳۰ و ۲۳:۰۰ از دبی حرکت می‌کنند. اتوبوس‌ها از ابوظبی در ساعت ۰۰:۱۵، ۰۱:۲۰، ۰۲:۵۰، ۰۸:۰۰، ۰۸:۲۵، ۱۰:۵۰، ۱۴:۵۰، ۲۰:۴۰، ۲۱:۰۰ و ۲۲:۰۰ به سمت دبی حرکت می‌کنند.

به مسافرانی که می‌خواهند از سرویس اتوبوس رایگان هواپیمایی امارات استفاده کنند، توصیه می‌شود حداقل ۴۸ ساعت قبل، صندلی خود را رزرو کنند.

اتوبوس امارات از جلوی دفتر امارات در بزرگراه کورنیش ابوظبی حرکت می‌کند و مسافران را در ترمینال ۳ فرودگاه بین‌المللی دبی پیاده می‌کند. اتوبوس از دبی در ترمینال ۳ فرودگاه بین‌المللی دبی حرکت می‌کند و مسافران را در فرودگاه ابوظبی پیاده می‌کند.

اتوبوس از ابوظبی در ساعت ۳، ۴:۳۰، ۶، ۱۱، ۱۶:۳۰ و ۲۲ حرکت می‌کند. اتوبوس از دبی به ابوظبی در ساعت ۱:۳۰، ۳، ۶:۳۰، ۱۰، ۱۵، ۲۱ و ۲۳ حرکت می‌کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا