رئیس امارات به ایران دعوت شد

رئیس جمهور ایران، عالیجناب شیخ محمد را برای سفر به ایران دعوت کرد
رئیس امارات عالیجناب شیخ محمد بن زاید آل نهیان از سوی ابراهیم رئیسی به ایران دعوت شد.
بهگفتهی خبرگزاری دولتی وام، روز چهارشنبه در چارچوب نشستی در وزارت امور خارجه در ابوظبی، دعوتنامهای به خلیفه المرار، وزیر دولت امارات از سوی رضا امیری سفیر ایران در امارات به نیابت از ابراهیم رئیسی اعطا شد.
در ماه ژوئن در راستای تلاشها برای بهبود ارتباط دو کشور، عالیجناب شیخ محمد در کاخ الشطی ابوظبی با وزیر امور خارجهی ایران حسین امیرعبداللهیان گفتگو کرد. آنها از اهمیت توسعهی مثبت برای منافع منطقه و افزایش ثبات و شکوفایی صحبت کردند.
آقای امیر عبداللهیان، که طی سفر کاری به امارات آمده بود، پیام ابراهیم رئیسی به عالیجناب شیخ محمد را رساند و ادامهی پیشرفت و شکوفایی امارات را آرزو کرد.
در ماه مارس نیز عالیجناب شیخ محمد با علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، در ابوظبی دیدار کرد. به گزارش خبرگزاری وام، آنها در ارتباط با مسائل منطقهای و بینالمللی مشترک و اهمیت تلاش برای ایجاد صلح و همکاری در منطقه در راستای پیشرفت و شکوفایی مردم منطقه صحبت کردند.