اخبار امارات

عدم استفاده از کارت نول در پارک های دبی

دیگر نمی‌توان از کارت نول برای ورود به پارک‌ها در دبی استفاده کرد

چندین پارک عمومی در دبی دیگر کارت نول قبول نمی‌کنند. ساکنینی که از این پارک‌ها در دبی بازدید کرده‌اند از این موضوع خبر داده‌اند.

یک نماینده خدمات مشتریان در شهرداری دبی این موضوع را تایید کرد. او گفت که سیستم پرداخت با کارت نول در بیشتر پارک‌ های دبی حذف شده است. این کار در پی امضای قرارداد همکاری بین Du و شهرداری دبی در اکتبر گذشته انجام می‌شود.

طی این همکاری قرار است روش‌های جایگزین و نوینی برای ورود بدون بلیت، مدیریت هویت، افزایش رضایت کارکنان، مهارت‌های تکنولوژی و سازگاری با محیط زیست در پارک‌های عمومی دبی به کار گرفته شود.

فهد الحساوی مدیرعامل Du در آن زمان گفته بود که با این همکاری قرار است نیاز به بلیت فیزیکی حذف شود و از سیستم مدیریت هویت پیشرفته‌ای استفاده شود که دسترسی مردم به پارک‌ها را دگرگون می‌کند.

اکنون گفته می‌شود برای ورود به پارک‌هایی مانند پارک ممزر به جای استفاده از کارت نول، باید بلیت بارکددار تهیه کنید که هنگام ورود بارکد آن‌ها اسکن می‌شود. همچنین دستگاه‌های شارژ کارت نول در این مکان‌ها قطع شده‌اند. ساکنین می‌گویند این اتفاق برای زعبیل پارک نیز رخ داده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا