اخبار امارات

دبی یک ایستگاه آتش نشانی شناور را راه اندازی کرد

دفاع مدنی دبی اولین ایستگاه آتش‌ نشانی شناور و متحرک جهان را راه‌اندازی کرد

سازمان دفاع مدنی دبی اولین ایستگاه آتش‌نشانی شناور و متحرک جهان را راه‌آندازی کرد تا خدمات آتش‌نشانی و نجاتش را تقویت کند و با محیط زیست سازگارتر و پایدارتر شود. این سازه‌ی شناور ۷۰ درصد بهینه‌تر از ایستگاه‌های آتش‌نشانی دریایی سنتی است.

این ایستگاه به نحوی طراحی و مهندسی شده که در حفظ ایمنی فعالیت‌های دریایی کارایی بالایی داشته باشد و پوشش را افزایش داده و زمان پاسخ‌گویی را کاهش دهد. این ایستگاه آتش‌نشانی شناور متحرک قرار است سازوکارهای پاسخ‌گویی به فوریت‌های دریایی در دبی را دگرگون کند.

سپهبد راشد ثانی المطروشی مدیر کل دفاع مدنی دبی می‌گوید به کارگیری این ایستگاه گام بزرگی برای پیشگام شدن در ایمنی و امنیت در سراسر جهان است و نشانگر تعهد این سازمان به بهبود خدمات و زیرساخت‌های دبی می‌باشد.

راه‌اندازی این ایستگاه جدید با استفاده از راهکارهای هوشمند و نوین شاخص ایمنی دریانوردی و کانال‌های آبی در دبی را افزایش می‌دهد. این سازه ظرفیت ۱۶ نفر را دارد و سازگار با محیط زیست طراحی شده است. سرعت حرکت این سازه‌ی متحرک ۱۱ مایل در ساعت است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا