اخبار امارات

57 پروژه بهبود ترافیک در دبی پیاده سازی می شوند

تحول بزرگ در جاده‌های دبی برای جمعیت ۸ میلیونی آینده

دبی با اجرای پروژه‌های گسترده زیرساختی، در حال آماده‌سازی خود برای جمعیت ۸ میلیونی تا سال ۲۰۴۰ است. اداره راه و ترابری دبی (RTA) با نظارت عالیجناب شیخ حمدان بن محمد آل مکتوم، ۵۷ پروژه جدید را تا سال ۲۰۲۷ آغاز کرده تا ترافیک کاهش یابد و رفت‌وآمد سریع‌تر و آسان‌تر شود.

در قالب این طرح، ۲۲۶ کیلومتر جاده جدید و ۱۱۵ پل و تونل ساخته می‌شود. این پروژه‌ها عمدتاً در مسیرهای پرتردد شهر انجام می‌شوند و در برخی موارد زمان سفر را تا ۷۵ درصد کاهش می‌دهند. ارتقاء ۱۱ مسیر اصلی از مهم‌ترین اهداف این طرح جامع است.

از جمله پروژه‌های شاخص می‌توان به مسیر «ام سقیم – القدره» اشاره کرد که با ساخت ۷۰۰۰ متر پل و تونل، زمان سفر را از ۴۶ دقیقه به تنها ۱۱ دقیقه کاهش می‌دهد و به بیش از یک میلیون نفر خدمات می‌دهد. این پروژه در سه فاز در حال اجراست و نیمی از فاز نخست آن تکمیل شده است.

در پروژه ارتقاء خیابان حصه نیز ۹۰۰۰ متر پل بر چهار تقاطع ساخته می‌شود. این طرح ظرفیت خیابان را دو برابر می‌کند و زمان سفر را از ۳۰ به ۷ دقیقه می‌رساند. مسیر دوچرخه‌سواری و اسکوتر به طول ۱۳.۵ کیلومتر نیز بخشی از این پروژه است که از روی بزرگراه‌های شیخ زاید و الخیل عبور می‌کند.

مسیر «الفی» نیز با هدف افزایش ظرفیت تردد تا ۶۴ هزار خودرو در ساعت توسعه می‌یابد. این پروژه شامل ۱۲.۹ کیلومتر جاده و ۱۳.۵ کیلومتر پل در پنج تقاطع است و حدود ۶۰۰ هزار نفر از آن بهره‌مند می‌شوند.

در کنار این پروژه‌ها، دبی با اجرای طرح‌های هوشمند مانند استفاده از هوش مصنوعی، پهپاد و دوربین‌های تایم‌لپس، زمان نظارت میدانی را دو برابر کرده، مدت نقشه‌برداری را ۶۰ درصد کاهش داده و از بروز تأخیر جلوگیری کرده است.

همچنین، توسعه زیرساخت‌های دوچرخه‌سواری به ۵۵۷ کیلومتر رسیده و ۱۰۰ کیلومتر دیگر در حال ساخت است. تنها در سال ۲۰۲۴، بیش از ۴۷ میلیون سفر با دوچرخه در دبی ثبت شده است که نشان از رشد حمل‌ونقل پایدار در این شهر دارد.

این اقدامات بخشی از چشم‌انداز بلندمدت «طرح جامع شهری دبی ۲۰۴۰» است که هدف آن ایجاد یک شبکه حمل‌ونقل پایدار، سریع و آینده‌محور برای ساکنان و بازدیدکنندگان دبی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا