اخبار امارات

دلایل افزایش خرید خانه مشترک توسط زنان در دبی

در دبی چرا خانم ها بیشتر از قبل با دوستانشان خانه مشترک می خرند؟

زنان در دبی راهی جدید برای خرید ملک پیدا کرده‌اند: شراکت با دوستان و بستگان. این روند رو به رشدی است که در آن زنان با ترکیب منابع مالی خود، قدرت خرید خود را افزایش می‌دهند. برخی از آنها با هم در ملک خریداری‌شده زندگی می‌کنند، در حالی که برخی دیگر آن را اجاره داده و درآمد حاصل از آن را تقسیم می‌کنند.

کارشناسان املاک معتقدند که این روند ناشی از عوامل مختلفی است. یکی از آنها مزیت اقتصادی این روش است که خرید خانه را آسان‌تر کرده و امکان ورود زودهنگام به بازار مسکن را فراهم می‌آورد. همچنین، ارزش‌های اجتماعی زنان، از جمله استقلال و روابط دوستانهٔ قوی، مالکیت مشترک را برای آنها جذاب می‌کند. علاوه بر این، زنان معمولاً برنامه‌های مالی خود را با دوستانشان در میان می‌گذارند و این امر حس تعلق و همدلی را تقویت می‌کند.

این روند نشان‌دهندهٔ زندگی مشارکتی و حمایت متقابل میان زنان است و ترویج آن برای ایجاد یک بازار املاک پویاتر و فراگیرتر بسیار مهم است. با ترکیب منابع مالی، زنان می‌توانند در املاک گران‌قیمت‌تر سرمایه‌گذاری کنند یا سرمایه‌گذاری‌های خود را متنوع سازند. این روش همچنین مسئولیت مالی را تقسیم کرده و از تخصص‌های متنوع و قدرت سرمایه‌گذاری ترکیبی بهره‌مند می‌شود.

یک زن ۲۵ سالهٔ هندی‌تبار که تجربهٔ خرید ملک با دختر عمویش را دارد، می‌گوید که این همکاری به او اجازه داد تا پرتفولیوی خود را به‌طور قابل توجهی گسترش دهد. آنها ابتدا آپارتمان‌های کوچک‌تر می‌خریدند، اما اخیراً در یک ویلای چهار خوابه سرمایه‌گذاری کردند. آنها هنوز تصمیم نگرفته‌اند که خودشان در آن زندگی کنند یا آن را اجاره دهند، اما احتمالاً آن را اجاره خواهند داد.

کارشناسان توصیه می‌کنند که زنان هنگام خرید ملک با یکدیگر، قراردادهای واضح و قانونی داشته باشند. آنها باید در مورد سهم مالی، مسئولیت‌ها و برنامه‌های مدیریت یا فروش ملک در آینده صحبت و توافق کنند. همچنین، امکان خرید ملک به صورت مشترک در دبی وجود دارد و خریداران می‌توانند درصد مالکیت هر فرد را مشخص کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا