اخبار امارات

3 ویلای پالم جمیرا دبی، در میان گران‌ترین‌ها در جهان

سه ویلا در دبی در فهرست ۲۵ ملک گران‌قیمت معامله‌شده در سال ۲۰۲۲ در جهان قرار گرفتند. هر سه ویلا در پالم جمیرا قرار دارند که جذاب‌ترین گزینه برای خریداران خارجی املاک رده‌بالا می‌باشد.

بازار املاک لوکس دبی سال گذشته با ۱۲.۴ درصد یکی از بیشترین رشد‌ها در ارزش سرمایه‌ را ثبت کرد. به گفته‌ی Forbes Global Perspective، یک ویلای ۶۰۰ میلیون درهمی در شاخه‌ی N پالم جمیرا سومین ملک گران‌قیمت معامله‌شده در سال گذشته در جهان بود. به گزارش رسانه‌ها، میلیاردر هندی موکش امبانی این ویلا را خریداری کرد.

ویلای دیگری در پالم جمیرا به ارزش ۳۰۲ میلیون درهم فروخته شد و هفدهمین ملک گران‌قیمت در سال گذشته بود. این ویلای سفارشی شرکت Alpago به نام Casa Del Sole چهار طبقه و ۲۶۰۰ مترمربع وسعت دارد. این ویلا در شاخه‌ی G پالم جمیرا قرار دارد که به خیابان میلیاردرها (Billionaire Row) معروف است.

 

بیشتر بخوانید: لیست بهترین هتل های دبی

 

ویلای سفارشی دیگری با ۱۰ اتاق‌خواب در شاخه‌ی N به قیمت ۲۸۰ میلیون درهم معامله شد و نوزدهمین ملک گران‌قیمت در جهان بود. این ویلا با ۳ هزار متر مربع متراژ، از امکانات یک هتل هفت‌ستاره برخوردار بوده و نمای آن از مرمر ایتالیایی ساخته شده است. این ویلا همچنین بیش از ۷۰ متر ساحل اختصاصی نیز دارد.

به‌گفته‌ی مجله‌ی فوربز یک سوم بازارهای بررسی‌شده گزارش داده‌اند که تعداد خریداران خارجی از سال ۲۰۱۷ فراتر رفته است. در دبی حدود ۳۰ درصد خریداران خانه‌های لوکس در سال ۲۰۲۲ خارجی بوده‌اند. این موضوع به علت زیرساخت‌ها و امکانات جدید امارات، قوانین جدید مالیاتی و مهاجرتی، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و رشد اقتصادی است.

در فهرست ۲۵ ملک گران‌قیمت در جهان در سال ۲۰۲۲، سهم فلوریدای امریکا ۵ ملک، سهم هنک‌کنگ و لس‌آنجلس ۴ ملک و سهم دبی، لندن و نیویورک هر کدام ۳ ملک است. در مجموع ارزش کل این ۲۵ ملک حدود ۹ میلیارد درهم است که ۵۶ درصد آن متعلق به امریکا می‌باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا