پهباد ها در ابوظبی بیش از یک میلیون بذر درخت حرا کاشتند

امروزه رباتها و ماشینها با کمک هوش مصنوعی کاربرد زیادی در صنایع مختلف پیدا کردهاند و حتی عدهای نگراناند که روزی رباتها جای انسانها را بگیرند، اما موارد زیبایی وجود دارند که ما انسانها را از این کار پشیمان نمیکنند؛ مثلاً استفاده از رباتها برای ایجاد یک سیارهی سبز و پاک. یکی از کارهای اخیر در عرضه، پروژهی بازیابی جنگل حرا در ابوظبی است.
طرح جنگل حرای ابوظبی در فوریه ۲۰۲۱ اعلام شد و حالا با کمک پهپادها بیش از یک میلیون دانهی درخت حرا کاشته شده است.
نتایج فاز اولیهی این پروژه که در اطراف المرفه بهخصوص در منطقهی الظفره انجام شد، نشان میدهد که ۴۸ درصد دانهها با موفقیت وارد چرخهی اول رشد شدهاند. این آمار بسیار جالب توجه است زیرا کاشت درختهای حرا دشوار محسوب میشود. هدف نهایی امارات این است که تا سال ۲۰۲۳، ۱۰۰ میلیون درخت حرا در سراسر کشور بکارد.
در این فاز پروژه پهپادها با استفاده از تجربیات انسانی و یادگیری ماشینی بازخورد مداوم دریافت کرده و هربار عملکرد خود را بهبود بخشیدند. این موضوع با تهیهی نقشهی سهبعدی دقیقتر و زمان پرواز کوتاهتر باعث شد فرایند پخش بذر موثرتر انجام شود و دانههای بیشتری رشد کنند.
ثابت شده که درختهای حرا در حبس کربن اتمسفر بسیار موثر هستند و میتوانند میزان کربن دیاکسید هوا را بهطرز ملموسی کاهش دهند که این موضوع تاثیر بهسزایی در روند کاهش تغییرات اقلیمی دارد.