اخبار امارات

چه کسی در مراسم افتتاحیه جام جهانی اجرا خواهد داشت؟

تنها هشت روز به افتتاحیه جام‌جهانی باقی‌مانده و هواداران می‌خواهند بدانند چه خواننده‌هایی قرار است در این مراسم اجرا داشته باشند. هنوز هیچ‌ اسمی به‌طور رسمی برای این مراسم اعلام نشده اما نام خواننده مشهوری مطرح شده که هر لحظه ممکن است خبر رسیدنشان به دوحه فضای مجازی را پر کند.

حساب World Music Awards در توییتر نوشته بود که شکیرا بعد از اجراهای به‌یادماندنی‌در ۲۰۰۶، ۲۰۱۰ و ۲۰۱۴ قرار است به جام‌جهانی بازگردد و روز ۲۰ نوامبر در البیت استادیوم قطر همراه گروه بی‌تی‌اس، گروه بلک آید پیز، دوا لیپا، جی بالوین، نورا فانحی ستاره بالیوود و پاتریک نمکا اوکوری نیجریه‌ای اجرا داشته باشند. این توییت بعدا توسط این اکانت حذف شد.

 

بیشتر بخوانید: مکان های پخش بازی های جام جهانی در دبی

 

نورا فاتحی یکی از نام‌های مطرح شده است که آهنگ Light the Sky، یکی از آهنگ‌های رسمی جام‌جهانی را خواند. او هنوز به‌طور رسمی حضورش را تایید نکرده اما استوری یکی از فن‌پیج‌ها را به اشتراک گذاشته بود با این مضمون که او قرار است همراه هنرمندان دیگر در جام‌جهانی اجرا داشته باشد.

اکانت توییتری رسمی BTS تایید کرده که جونگ کوک، ستاره محبوب گروه این گروه کره‌ای در مراسم افتتاحیه حضور پیدا می‌کند.

انتظار می‌رود دوا لیپا نیز یکی از خوانندگان این مراسم باشد. او به‌خاطر اجراهای خیره‌کننده و آهنگ‌های پرطرفدارش مثل Levitating معروف است و هواداران زیادی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا