راه اندازی دوباره پروژه پالم جبل علی در دبی

طبق اعلام برخی از منابع به عربین بیزینس، نخیل، یکی از دولوپرهای املاک دبی، ساخت پروژه پالم جبل علی را از سر خواهد گرفت.
منابع موجود میگویند در پی این افتتاح مجدد، نام پروژه تغییر خواهد کرد.
یکی از سخنگویان شرکت نخیل گفت که “تجدیدنظرهایی در رابطه با طرح کلی پروژه جبل علی در حال صورت گرفتن است”. به زودی اطلاعات بیشتری در دسترس قرار خواهد گرفت.
پروژه پالم جبل علی از اواسط سال 2008 در حال تعلیق بوده است.
هفته گذشته، نخیل از لوگوی جدید خود رونمایی کرد. این غول بازار املاک همچنین برای اولین بار به نقش خود در مدیریت کمپین تبلیغاتی “خوشحالی تنها یک چیز نیست” اشاره کرد.
ماه گذشته، نخیل همچنین پروژه پالم دیره، که ابتدا به “دیره آیلندز” و سپس به “دبی آیلندز” تغییر نام داد، را مجددا آغاز کرد.
پیشتر، در ماه اوت، این شرکت با انتشار بیانیهای گفته بود: “دبی آیلندز (با نام سابق دیره آیلندز) جایگاه این امارت را بهعنوان مقصدی جهانی و منتخب ساکنان، بازدیدکنندگان و سرمایهگذاران تثبیت میکند.”